Citat Postat în original de b.Dragos Vezi Post
Nu stiu daca ai citit stirile de pe sport.ro de exemplu, sau daca din intamplare te uiti la stirile lor din sport de pe protv, alea nu sunt stiri sportive, de exemplu acum cateva zile la sport au prezentat o stire cu titlul: "cum ii cheama pe pinguini care sar ...nu stiu cum... " , plus ca la 4 stiri despre steaua baga neaparat una cu o bomba sexy si alte prosti de genu toate din aceasi roata in care se invart stirile lor (becali,dodel,costea,crudu si iar de la capat...).

Sport.ro nu e impartial deloc, daca azi are meci dinamo (nu tin cu ei, nu tin cu nimeni) si castiga prima stire a lor tot despre steaua e si ce a mai zis becali, dabia dupa 4 stiri dastea mai baga ceva de alta echipa, apoi pinguini, o bomba sexy si gata urmeaza vremea (cazul celor de pe protv).

Daca poti sa faci ceva cu adevarat din sport, evenimente importante din strainatate, din Romania nu astfel de prosti ai avea o sansa pentru publicul care vrea sa se informeze cu adevarat nu sa vada "goluri si goale".
Exact asta este si ideea. Sa fac ce va serios, profesional, numai pentru Romania, ca la noi asa ceva nu exista. Sport.ro au agentie de publicitate in spate, Prosport au aceeasi agentie de publicitate in spate iar GSP au ALTA agentie de publicitate in spate. Intrebarea era: am vreo sansa sau lumea deja s-a invatat prea tare cu acestea trei incat ar refuza ceva serios, profesional dar in acelasi timp satiric, cu putin umor?