kleampa, dupa parerea mea nu ti-a livrat nimic. Si-a batut joc de treaba pur si simplu. Ai incercat sa vorbesti cu el, sa refaca?
kleampa, dupa parerea mea nu ti-a livrat nimic. Si-a batut joc de treaba pur si simplu. Ai incercat sa vorbesti cu el, sa refaca?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Daca ce a livrat el a crezut ca-i ok, nu-l vad o persoane care sa-si asume vina si sa le refaca.
"Un corp, un ansamblu de balet compus din balerini și balerine, ce execută dansuri și mișcări mimice, după o compoziție muzicală.", 129 caractere... Macar le-a pus si in metadescripton?
Decat nimic...
Corect zice oradeanu: pus nume aici daca e seopedist. Ori citeste si pricepe ori...
Poate a gresit doar la tine, o mica problema de comunicare. De colegul adus in discutie de Roby eu am o parere buna.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca nu intervine sa vedem ce justificare are, o fac si p-asta
Lasa-l/las-o sa cujete la discutia asta.
Unii oameni chiar nu realizeaza ca au gresit![]()
Cea mai usoara metoda prin care ne putem feri de tepari este publicarea numelui acestora. Vad ca in general va feriti sa spuneti ce aveti de spus. Majoritatea celor care se simt inselati vin si spun: "am fost inselat / pacalit de un membru al forumului, dar asta e, lasam lucrurile asa.."
Pai in cazul in care nu le faceti numele public, ei isi vad nestingheriti de "activitate". Pana la urma, cu cateva recenzii negative, un user neserios isi poate lua adio de la a presta "servicii" proaste. Si cu aceasta ocazie se curata si forumul.
Parerea mea e una singura: nu mai tolerati teparii ! Faceti-le numele cunoscut ! Restul o sa vina de la sine.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Nichita - treaba este delicata.
Daca eu si un alt user oferim acelasi serviciu, eu il pot ataca pe celalalt. Ii fac numele public, spun ca mi-a dat teapa. Chiar daca atacul meu este complet nefondat, lumea va avea dubii in a mai face afaceri cu respectivul.
Este treaba testata. Multi clienti se razgandesc daca prestatorul de servicii este implicat in conflicte. Indiferent cine are dreptate.
Recomand precautie in furnizatul de nume, mai ales in cazuri delicate ca acesta, care poate fi rezolvat amiabil. (cred eu ca se paote rezolva, habar n-am cine este persoana in cauza)
Trust, but verify.
@Dan, foarte corecta afirmatia ta. Postarea numelui celui implicat trebuie sa fie facuta in momentul in care este evidenta reaua vointa. De exemplu, in cazul lui Kleampa, daca persoana acuzata isi reface treaba, e normal ca numele acesteia sa nu fie precizat.
Eu doream doar sa atrag atentia ca in comunitate exista si useri neseriosi si de care trebuie sa se fereasca toata lumea. Cea mai usoara cale este facerea publica a activitatilor dubioase pe care le presteaza si a numelui acestora. Incet, incet se vor cerne si vor ramane doar userii de calitate.
Daca toti se lasa inselati fara sa precizeze nimic legat de persoana care i-a inselat, activitatea acestora se poate desfasura la infinit, in acelasi mod.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)