Spune-ne la cine ai dat sa le facaTeoretic ti-ai luat tu teapa, deci ar trebui sa ne spui despre cine este vorba ca sa ne ferim si noi. Altfel, ar trebui ca lumea sa se fereasca de tine
![]()
Este vorba despre un tip Dragos. O sa incerc sa lamuresc treaba si cu el, sa imi returneze o parte din bani pentru ca e clar ca i-am dat prea mult pentru ce a facut. Vedeti aici ca a mentionat de colaborarea mea cu el si ca nu va mint pe voi, aici. Nu am incercat sa dau teapa la nimeni si nici nu incerc. Imi asum vina si sper ca, Kleampa sa inteleaga.
Daca tu nu esti in stare sa-ti duci sarcina la sfarsit de ce te angajezi la asa ceva? Vina este doar a ta ... si prin urmare ai doar de pierdut
Stiu, avram. Asta e, am comiso si imi asum toata vina. Daca kleampa este de acord (cum i-am zis si in PM) sa imi mai acorde o perioada de timp in care sa ii pot realiza descrierile la fel de bune ca cele trimise ca demo, le voi reface.
Si daca tot ai facut asta, era prea mult sa le si verifici? Si eu am facut de nenumarate ori outsourcing-uri din astea in trecut, insa e la mintea cocosului ca e obrazul tau in joc. Cand primeam munca, ma apucam sa o verific sa-i trimit omului ceva pe care sunt sigur.
Le-am verificat la ochi si am mai modificat unele greseli apoi i le-am trimis lui kleampa pentru ca deja era ultima zi in care puteam sa i le dau.
Ultima modificare făcută de Vali Mihalcea; 14th March 2012 la 17:57.
Are sansa sa-si rascumpere greseala si sa recapete increderea tuturor. Revin daca mai e cazul
Greseli in sensul ca a pus descrierea de la x la y si invers. Inca sunt elev si incerc sa fiu mai bun. Multumesc ca mi-ai aratat unde am gresit. Kleampa, apreciez gestul si promit ca nu iti va parea rau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)