Salutare,
Pentru cei care ma cunosc si nu numai, numele meu este Claudiu Bita, am 29 de ani si in 1996 am avut un accident in urma caruia am ramas paralizat de la piept in jos. In 2007 am fost in China pentru un implant cu celule stem. Din cauza drumului foarte lung, atat la dus cat si la intors, am facut doua rani, foarte profunde, pana la os, pe ambele fese. Am incercat sa le tratam cu toate alifiile posibile si imposibile. Inevitabilul s-a produs, ajungand la operatie.
Prima escara, ca asa se numeste, am operat-o in august 2011, la spitalul Bagdasar, in Bucuresti. A venit vremea sa o operam si pe a doua. Pe 19 martie vom pleca la Bucuresti.
Indraznesc sa va cer ajutorul. Veti gasi aici informatii despre cum a decurs prima operatie. Pana in momentul de fata am reusit sa economisim 1900 lei. Inainte de a va cere ajutorul am incercat toate variantele posibile. Din pacate, nu mai putem face nici un imprumut la banca. Suma totala de care as avea nevoie ar fi de aprox. 4500 lei. Cheltuielile sunt mari deoarece trebuiesc cumparate antibioticile si toate cele care nu le are spitalul.
Acestea fiind spuse, va multumesc anticipat.

Răspunde cu citat