Eu am fost amenintat cu un cutit... nu vad pe nimeni karatist daca are un cutit indreptat spre el.
Eu am fost amenintat cu un cutit... nu vad pe nimeni karatist daca are un cutit indreptat spre el.
@ matei: Exista cursuri de Krav Maga in Bucuresti?Da mai multe detalii.
matei@ Ce presupune Krav Maga ?
Krav Maga este un stil de lupta urbana, dezvoltat de cei din MOSAD(fortele israeliene). E cel mai eficient sistem de autoaparare, intrucat te invata sa faci fata unor situatii reale, in care esti amenintat cu o bata, cutit sau chiar pistol.
Cautati cateva tutoriale pe youtube si o sa vedeti ca spre deosebire de majoritatea artelor martiale studiate la noi, asta e chiar pe bune. Nu e balet.
Si da, in Bucuresti sunt. Sau cel putin, se faceau acum cativa ani. Da-i un search si afla niste numere de telefon, caci nu stiu sa-ti spun nume sau cifre exacte.
Un mic exempluȘ
Tot ceea ce vedeti mai sus se practica intr-o mai mica sau mai mare masura la fiecare antrenament.
Bafta!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Deviem discutia, sper sa nu se supere Marian pe noi.
Asta inseamna ani de munca si dedicare. Dupa ani buni de antranemente, iti zic la modul cel mai serios ca daca cineva incearca sa ma atace cu cu un cutit si am in buzunar orice un spray lacrimogen, pistol cu bile de cauciuc sau orice altceva, nici nu stau pe ganduri sa nu le folosesc. Sunt multe tehnici de blocare care le inveti in sala de antrenament insa intr-o confruntare in realitate lucrurile sunt mult mai diferite. Parerea si sfatul meu este sa lasam "sa iti potolesti mintea si sa nu te pierzi" pentru maestri in arte martiale si pentru filmele japoneze, viata e prea pretioasa.
Adevarat, este mai bine sa te poti apara fara jucarii insa nu toti oamenii sunt facuti sa poata face acest lucru. Multora le e mai la indemana sa poarte un spray cu piper in buzunar decat sa faca 1 an de karate. Si daca tot punem problema la modul acesta si pentru un pumn dat bine poti lua intre 3 si 10 ani
Cel mai recomandat este sa se evite situatiile de genul
LE. Misto de tot Krav Maga.![]()
Stiu de Krav Maga si ce presupune. Credeam ca esti practicant activ si ma interesa unde se fac antrenamente.
Scuzati offtopic-ul, dar ce legatura are autoapararea si armele albe cu un forum de seo ?!
Totusi orice metoda de a te proteja... e bine sa fie cunoscuta.
Sincer nu prea ma vad facand asa ceva...cred ca o sa raman la sprayul cu piper![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)