Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: RIP Valentina Pavel

Afișare hibrid

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Putini stiu de contributile ei in onlineul romanesc. Doar cei vechi cunoastem de cata implicare a dat sa formeze o comunitate. Pe vremea cand cred ca nici nu exista seopedia.

RIP Valentina.

Lavinnia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Dumnezeu sa o odihneasca. Nu am cunoscut-o. Dar din spusele voastre se pare ca era o persoana deosebita.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    38

Implicit

I-am fost alaturi ca prieten foarte intim in ultimul an de viata si pot sa va marturisesc ca e o persoana speciala dincolo de ce va puteti imagina, deosebit de inteligenta, de sensibila, un suflet aparte care mereu si-a dorit sa ajute oamenii si sa ii apropie, motiv pentru care a si avut atat de mult succes comunitatile online in care s-a implicat, forumul banipenet unde a cumparat domenii si promotionale pt a organiza concursuri si a-i incuraja pe membrii si prietenii ei sa evolueze in acest mediu, forumul joomla unde chiar si in ultima vreme a insistat mult pe langa proprietar sa ofere comunitatii mai multe oportunitati...
    In viata personala era o persoana foarte romantica si cultivata, ii placea sa scrie si poezii, cateva le gasiti aici www.poezii.biz - Poezii de Pavel Valentina (Valstory)
    mai are alte cateva si si-a dorit mult sa le ofere prietenilor dragi intr-o carte, asa am si cunoscut-o de altfel in primavara anului trecut, pt ca presimtea o evolutie negativa a bolii, vroia sa ii pun poeziile intr-o carte pe care sa le-o daruie prietenilor. Din pacate in preajma sarbatorilor de iarna lucrurile s-au precipitat si Valentina a stat mai mult prin spital, s-a stins pe 8 februarie, din cauza unei ciroze hepatice. Am toate poeziile si o sa le pun intr-o carte iar cei care au cunoscut-o si si-o doresc ii rog sa ma contacteze pe pm si o sa le trimit un exemplar anul asta cand o sa fie gata. O sa le pun si online undeva zilele astea, voi reveni cu link.
    Boala de la care a inceput totul a fost o hepatita C, care din cauza ca a fost descoperita tarziu si a fost trata de asemenea cam dur, desi nu prea e de ales, pt aceasta hepatita fiind dinsponbil acum doar un tratament cu interferon care e foarte agresiv cu organismul, asemanator chimioterapiei, a evoluat spre o hepatita autoimuna si alte organe afectate.
    E inmormantata la cimitirul Sfanta Treime din zona Pacurari, Iasi, mare parte din familia ei e plecata inafara tarii, cel mai important si frumos lucru pe care il putem face acum e sa ii transmitem iubirea noastra acolo sus de unde ne priveste ea acum, punea mare pret pe aprecierile colegilor ei online, si cu atat mai mult o sa le simta acum. Toti avem si parti bune si parti rele dar e alegerea fiecaruia ce alege sa asculte si urmeze, Valentina a ales sa isi urmeze pana la capat iubirea din inima si cum la urma cand fiecare pleaca duce cu el doar ceea ce are in inima, stiu ca Valentina a plecat de aici nespus de bogata, e un ingeras fericit acum.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pe forumul joomla s-a inceput o initiativa pt a-i trimite coroane, cine vrea sa participe Cautam persoana din Iasi sa contactam familia Valentinei

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Doamne cum se sting oamenii. Ma sperii la gandul ca moartea este atat de naprasnica. Nu stiu daca au trecut 3 saptamani de cand m-a contactat sa-i scriu niste articole. Printre altele, mi-a povestit un pic si despre boala ei. Scria din spital, ca sa vedeti cat de mult se pot dedica unii oameni. Au trecut vreo doua saptamani de cand i-am trimis articolele. Speram si asteptam sa se faca bine. Uneori insa, planurile noastre nu coincid cu cele ale Universului in care traim! Rip, Valentina!

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am cunoscut-o pe Valentina dar cate am citit aici, imi pare rau sa aud ca nu mai avem printre noi o persoana atat de buna. Imi aduc aminte dintr-o melodie: "They say that good people are always first to drop." - iarasi se confirma.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    45

Implicit

Adevarat! Oamenii buni se duc primii si iarba rea nu piere nici cu cianura.
    Eu am un deces in familie asa ca va inteleg pe deplin!

RIP
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Si eu o stiam pe Valentina de pe forumul joomla.ro. O persoana deosebita, pacat. RIP.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    39

Implicit

MaXz ™: ma scuzi dar trebe sa fac un dush
    MaXz ™: plec la munca
    Valentina pavel: si eu ma culc
    MaXz ™: ok
    Valentina pavel: o zi superba
    MaXz ™: ms la fel

Acesta a fost ultimul nostru schimb de replici ...

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

7:06:24 PM
    Valentina Pavel: am facut un tratament gen citostaticele, Interferon
    7:06:43 PM
    Valentina Pavel: si mi-au distrus ficatul de tot
    7:06:58 PM
    Valentina Pavel: Acum am Ciroza cu complicatii
    7:07:15 PM
    Valentina Pavel: dar incerc sa lupt, sa sper
    7:07:32 PM
    Valentina Pavel: ca daca stau si plang nu am facut nimic
    Asta e o particica din ultima mea conversatie cu ea. Cred ca unii am putea invata de aici cate ceva.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

E trist, ramai fara cuvinte cand afli asemenea vesti. Nu am cunoscut-o insa cand o tanara de 24 de ani dispare nu poti sa ramai indiferent, e imposibil sa nu te apese pe suflet.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •