Doar ce am aflat ca acum cateva zile s-a stins din viata Valentina.
Eu nu am cunoscut-o, dar totusi imi pare foarte rau.
Dumnezeu s-o ierte!
Doar ce am aflat ca acum cateva zile s-a stins din viata Valentina.
Eu nu am cunoscut-o, dar totusi imi pare foarte rau.
Dumnezeu s-o ierte!
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Dumnezeule... Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Cum s-a intamplat?
Acum 2 saptamani parca, a intrat pe mess. Mi-e greu sa cred ce am citit aici.
Nu am cunoscut-o in viata reala, dar in online a fost o persoana mereu dispusa sa ajute.
Primul meu domeniu l-am cumparat acum cativa ani datorita sugestiilor primite de la ea.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Valentina!![]()
Eu o cunosteam, discutam foarte des atat despre seo cat si sanatatea ei pana sa intre in spital.. pacat ca ultima data cand am vazut un offline pe messenger era din spital. Nu am dat importanta am zis ca e ceva trecator, si ca va fi bine.
RIP Valentina, joomla a pierdut ceva foarte important.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Problemele ei erau de mult timp, din cate imi povestea din cauza doctorilor si a "interesului" lor sa ajuns aici. Nu vreau sa mai fac afirmatii precum "pacat ca traim intr-o tara ca Romania" pentru ca o sa se ia iar lumea de mine si etc.
Stii tu .. uneori stai si te gandesti de ce oare cei ce fura si omoara, nu patesc nimic si cei care au facut doar bine sau ma rog ( aproape numai bine la viata lor ) sunt dator sa plateasca cu propria viata.
Sunt si acum foarte abatut de la aflarea vestii, cand stau si ma gandesc ca parca ieri primeam mesaje cu " Salut max, ce faci esti bine tu si iubita ta" si parca azi cand stau si ma gandesc ca e deja totul trecut realizez cat de pretioasa e viata.
Sper ( eu si toti cei care o cunosc ) ca acolo sus sa ii fie mai bine decat aici pe pamant.
Nu-mi vine sa cred ce aud... Dumnezeu sa o odihneasca.
O stiu... de cand ma stiu pe mine pe net aproape, de pe forumul banipenet.com De cand s-a imbolnavit ea s-a dus si forumul respectiv. Am vorbit cu ea in toamna ultima data si avea ceva ganduri cu un site si dupa ce mi le-a povestit, a spus: "Daca oi mai apuca...". Tot nu mi-am imaginat ca e chiar atat de grav si chiar i-am zis sa nu mai gandeasca asa. Se pare ca stia ea mai bine...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)