Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 51

Subiect: Anunt umanitar ... un caz de leucemie foarte rara! Va rog macar sa cititi! :(

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

In cursul zilei de astazi trebuie sa le primesc ... Am discutat acum la telefon si despre asta ... Se fac toate demersurile pentru a primi si documente, scanari, etc.! Voi face o rubrica speciala ... Din pacate nu se cunoaste suma exacta si nici tara sau doctorul care o poate opera ... Toate sunt "in curs" ... dar pas cu pas le vom face pe toate ... bineinteles, cu ajutorul urias al vostru!

Va multumesc!

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Incearca sa scoti bine in evidenta aceste acte, sunt poate importante si joaca un rol si mai important in strangerea banilor.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Am pus si eu banner pe scriudetoate.info (+ 1 mic articol), pe sanatateata.org, pe despreanimale.org, pe fara-critica.com, pe rowriters.com si cam atat. Cand se implementeaza Paypal, fac si eu o mica donatie.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumesc frumos Bogdan Calin! Sa speram ca toate aceste demersuri o vor ajuta pe Adela! Cred ca pe saptamana viitoare va fi gata si PayPal! Va voi face cunoscut personal cand se va pune totul la punct!

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Am pus si eu banner pe scriudetoate.info (+ 1 mic articol), pe sanatateata.org, pe despreanimale.org, pe fara-critica.com, pe rowriters.com si cam atat. Cand se implementeaza Paypal, fac si eu o mica donatie.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Am deja cateva persoane care trebuie sa doneze niste bani pe paypal, te rog sa grabesti timpul cat de mult posibil.
    In cazul in care nu stiai poti deschide contul paypal, iar cand e gata cardul sa faci transferul de bani, dar intre timp sa putem strange bani pe paypal pana va fi gata restul!
    In maxim 2 h trebuie sa plec la munca, dar sunt cu siguranta persoane cefolosesc paypal si stiu foarte bine cum se foloseste.

Din cate stiu nu esti obligat sa ai atasat un CARD inca din prima zi, dar in schimb poti adauga bani acolo. TOTUSI MERITA INCERCAT!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

In regula, ma voi documenta! Cei care ma pot ajuta si care se pricep foarte bine la PayPal, astept orice informatie! Serviciu usor!

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Am deja cateva persoane care trebuie sa doneze niste bani pe paypal, te rog sa grabesti timpul cat de mult posibil.
    In cazul in care nu stiai poti deschide contul paypal, iar cand e gata cardul sa faci transferul de bani, dar intre timp sa putem strange bani pe paypal pana va fi gata restul!
    In maxim 2 h trebuie sa plec la munca, dar sunt cu siguranta persoane cefolosesc paypal si stiu foarte bine cum se foloseste.

Din cate stiu nu esti obligat sa ai atasat un CARD inca din prima zi, dar in schimb poti adauga bani acolo. TOTUSI MERITA INCERCAT!

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Inlocuiti ” cu " aici: Promoveaza cazul meu pe blog, website, facebook, twitter, yahoo messenger si ma poti ajuta sa traiesc! | Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie! .

Toata treaba cu paypal cred ca dureaza prea mult...Cardul vine in cel putin 5 zile lucratoare, iar ca sa-l verifice baietii de la paypal mai trebuie inca o saptamana...Eu zic ca mai bine se strangeau in alt cont (al lui iSKY de exemplu) si apoi se transferau foarte usor. Iar legat de limita de 500$ pe zi, nu stiu daca se poate scoate...decat la conturile business.

Ar fi bine sa trimita cineva un mail si la blogurile mari care mai sunt, poate unii dintre ei pot scrie despre asta...
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

alexmantale este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd February 2012
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    75
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut,

Din cate stiu eu nu trebuie sa ai card din prima ca sa iti faci cont pe paypal. Deci intra acolo si fa un cont. Dar sa ai grija sa il faci pe numele titularului de card.

Am vazut ca site-ul e facut pe wordpress. Vezi ca sunt multe plugin-uri de wordpres pentru paypal donation care fac redirect catre paypal si tranzactia e securizata. Deci nu trebuie cine stie ce cunostiinte.

Sper ca am fost de folos. Spor!

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Dupa ce o sa fie postate toate actele medicale pe blog, cica sa scriem mai multi la fundatia mereu aproape, ca daca o sa vada ca suntem mai multi interesati de caz s-ar putea sa-l preia si ei.
    De numere speciale de la romtelecom se pare ca nu putem face rost decat prin intermediul unui ong, de aia ar fi bine sa preia si fundatia cazul.
    Informatiile le-am primit de la persoana care s-a ocupat de cazul lui Bibi, deci e la curent cu chestiile astea.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    48

Implicit

Orice noutate sa o anuntati aici sa stim cum mai putem ajuta.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Update: Am primit mai devreme si am adaugat pe site adeverinta care atesta ca micuta are leucemie! Puteti verifica aici: Adeverinta de la doctor ce atesta ca sufar de leucemie | Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie!

Astept in continuare sfaturile, ideile, precum si ajutorul vostru, de orice natura ar fi el! Va multumesc frumos!

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th November 2010, 21:55
  2. Ajutor umanitar pentru o eleva bolnava de leucemie
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 22:38
  3. Salvati-l pe Alex - Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th July 2009, 20:36
  4. Anunt umanitar
    De roooney7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th May 2008, 18:39
  5. Anunt Umanitar .....
    De meetzah în forumul Google