Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Tu raspunzi la 'SMS'?

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit Tu raspunzi la 'SMS'?

In ultima vreme ma confrunt cu o mica problema. Nu mi se raspunde la email sau Pm, atunci cand vine vorba sa trimit un mesaj pe acest forum. Si nu cred ca sunt singurul caruia i s-a intamplat asa ceva. Observ o oarecare atitudine de superioritate din partea celor care CUMPARA si, drept urmare, isi pot alege clientii. Nu am absolut nicio problema cu acest aspect, doar zic ca bunul simt nu ar trebui sa lipseasca, fie el si in doze cat de mici. Pana la urma, timpul meu e la fel de pretios ca si al tau. In pofida faptului ca eu incerc sa imi prezint oferta intr-un mod cat mai detaliat, zau ca m-as multumi uneori si cu un simplu 'nu mersi'. Mentionez ca am fost si in tabara cealalta, iar raspunsurile au fost de fiecare data prompte si la subiect. Sunt singurul deranjat de aceasta atitudine?

P.S: Tind sa cred ca nu ma numar printre aceia care trimit mailuri si PM-uri aiurea

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

nu esti singurul. de multe ori nu primesc nici acel "nu mersi", de multe ori foarte intarziat 5-10 zile.
    recunosc ca si eu raspund (cateodata) mai greu, dar raspund!

P.S: Tind sa cred ca nu ma numar printre aceia care trimit mailuri si PM-uri aiurea
    Vand Advertoriale (pr 5)

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu am fost in situatia asta pana acum dar si mie mi se pare de bun simt un "nu, mersi".
    E ca si cum ai merge la o intalnire cu cineva si dupa ce observi un lucru neplacut la persoana respectiva te ridici si pleci fara sa zici nimic. Tu esti prea important sa pierzi timpul explicand actiunile tale.

Exceptie fac cazurile in care ceri castraveti si primesti PM-uri cu "vand rosii ieftin".
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Exceptie fac cazurile in care ceri castraveti si primesti PM-uri cu "vand rosii ieftin".
    100% de acord

dunareadrobeta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th May 2011
    Locaţie
    Drobeta Turnu Severin / Bucuresti, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Interesant subiect!
    Pe forum nu mi s-a intamplat (nici nu a fost cazul), insa mi s-a intamplat des sa nu primesc ca raspuns nici acel "nu merci" !

Nu cred sa fie insa ceva personal, totul depinde de cum stapanaeste fiecare acea abilitate numita comunicare !

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

misticalriver, ai incercat vreodata sa trimiti un raspuns unei persoane care ti-a scris acum 1 saptamana, timp intre care ai mai primit poate 30-40 mesaje?
    Nu sustin aceasta practica, dar din lipsa unei functii de search prin mesaje, personal consider navigarea printre pm-uri extrem de greoaie, uneori chiar imposibila cand vrei sa cauti un mesaj mai vechi. trebuie practic sa iei fiecare mesaj de la acea persoana la mana, iar cand ai zeci sau poate sute e cam greu....

Eu recomand comunicarea prin email, e mai simplu si astfel esti sigur ca destinatarul primeste mesajul.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Rares, am incercat-o si pe aia. In momentul in care am spus ca ofer 10 advertoriale pe blogul personal. Si m-am descurcat, chiar daca a trebuit sa pierd cateva zeci de minute. In momentul in care pui pe masa o oferta trebuie sa iti asumi si niste responsabilitati, eu asa privesc problema. Corect, poti da adresa de email daca iti vine mai usor Dar poate ca cer eu prea multe si ma iau de o "chichita". Cine stie..?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

E normal sa nu ti se raspunda.
    Daca ai observat, e un forum dedicat de SEO.
    Ca are si marketplace, social media... e ca sa ajute cat de cat utilizatorii, nefiind insa scopul forumului.
    Mai ales ca esti om de seo, iti poti face fara probleme un site unde sa afisezi ofertele si sa nu depinzi de pm. Cine te opreste?
    Mai sunt situatii in care se strang ofertele de la N persoane, se fac rapoarte si merg spre analiza. Ori asta de multe ori dureaza, fiind vorba de hartogarie/proceduri
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@1nesco, "salut, vei primi un raspuns in cateva zile. o zi buna" copy/paste la ceilalti - treaba e doua minute

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu nu prea raspund la PM-uri cand astept oferte si ele nu ma multumesc sau n-au legatura cu ceea ce vreau eu. Ba mai mult, ma incanta mai mult sa nici nu primesc raspunsuri cu "Nu ma intereseaza" sau "nu, mersi" si am sa va spun imediat de ce

Este o cutuma mostenita de pe Digital Point, unde cantitatea de mesaje pe care o primeam in momentul unei solicitari de acest gen era destul de mare! La fel si in cealalta parte probabil. Si atunci de ce sa mai maresc (sa se citi sa mai spamez sau sa fiu spamat) si eu aceasta cantitate cu niste mesaje inutile? Se poate merge prezumtiv pe ideea ca, din moment ce n-a raspuns, omul nu e interesat (ca altfel, logic ca raspundea!).

Bineinteles ca exista si situatii si situatii in care un raspuns se impune, dar nu in situatiile de mai sus. Cel putin din punctul meu de vedere.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •