Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Tu raspunzi la 'SMS'?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Caz real:
    Am pus o oferta unde scria clar ca nu raspund la intrebari de genul "zi si mie link-ul".
    Primesc PM cu "zi si mie link-ul"
    In cazul asta NU raspund.

De asemenea, nu ma consider arogant daca nu raspund la intrebari care sunt deja raspunse in textul la care se refera mesajul.

Mai exista cazul in care primesc 50 de mesaje in acelasi timp, raspund la majoritatea, dar pe unele le aman. Se intampla ca unele din cele "amanate" sa nu primeasca raspuns pentru ca uit de ele.
    De ce nu mai pleaca nimeni de la prezumtia de nevinovatie si ne grabim sa acuzam repede? Intreb si io, nu dau cu paru.
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Mai ales la ofertele vagi gen licitatie sau unde nu se specifica "negociabil"
    Ai un serviciu, ai un pret.
    Nu vad de ce trebuie raspuns "nu multumesc": Poate peste 1 luna o sa fie un pret super.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Dan, nici eu nu am dat cu parul. Sunt relativ nou in aceasta comunitate si doream sa stiu daca asa ceva vi se pare ok. Mie, personal, nu mi se pare ok. Cand primesc mai multe pm_uri, ii notez pe toti si ii iau pe rand, pentru ca asa mi se pare normal. Daca functioneaza si altfel, nu imi mai ramane decat sa fiu si eu in trend. Atat de simplu e
    Exemplele amintite de tine nu fac parte din tema discutiei. Ba chiar ii poti rasplati si pe aia cu un raspuns. O injuratura, spre exemplu. Glumesc, bineinteles

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@mistic
    E ok.
    Incearca sa faci treaba asta dupa ceas, apoi pune un pret/ora. De undeva trebuie sa recuperezi si banii aia, nu?
    Mi se spunea 1nesco

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Putere de munca sa fie, ca sunt atatea si atatea oportunitati de a face bani Chiar acum ma indrept spre una. Va las cu bine, o duminica placuta

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am inteles ca nu dai cu parul, am exagerat si eu putin
    Ideea e ca se intampla... nu e mereu reavointa sau nesimtire.
    Trust, but verify.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Inbox contains 431 messages. You have 987 messages stored, of a total 1,000 allowed. (Empty Folder)

Uite si aici si sterg saptamanal minim 50, pentru a face loc celorlalte Nu-i din rautate, e din eficienta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@Dan:
    Sac ca a mea (casuta postala electronica) e mai mare:
    inbox.jpg
    Chiar nu ai timp sa multumesti la toti sau sa "te dezabonezi" de la newsletterle la care...
    Mi se spunea 1nesco

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe mine unul nu ma deranseaza daca nu primesc raspuns. Ma gandesc ca, daca nu am primit nici un raspuns, inseamna ca raspunsul este categoric nu. Nu ma incalzeste cu nimica acel "nu, mersi " .

Daca persoana carui i-am facut o oferta este interesat, acesta cu siguranta te va contacta prin orice metoda, fie PM, YM sau ce date de contact exista pe profilul userului ofertant.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    misticalriver, ai incercat vreodata sa trimiti un raspuns unei persoane care ti-a scris acum 1 saptamana, timp intre care ai mai primit poate 30-40 mesaje?
    Nu sustin aceasta practica, dar din lipsa unei functii de search prin mesaje, personal consider navigarea printre pm-uri extrem de greoaie, uneori chiar imposibila cand vrei sa cauti un mesaj mai vechi. trebuie practic sa iei fiecare mesaj de la acea persoana la mana, iar cand ai zeci sau poate sute e cam greu....

Eu recomand comunicarea prin email, e mai simplu si astfel esti sigur ca destinatarul primeste mesajul.
    Legat de PM-uri, ia-ti secretara (nu tu, la general vorbesc) daca stii ca nu te descurci sau iesi din "afacerea" asta. Daca ajungi sa ai succes cu un produs, ajungi sa pierzi bani ca tu nu stii ce cand cum sa raspunzi (desi presupun ca aici vei acorda o atentie extraordinara). E o alternativa si e-mail-ul, doar ca sunt convins ca pentru toti e mai usor/lejer sa intri sus la PM-uri sau sa dai mesaj privat din topic direct.

Am patit si eu de cateva ori, dar chiar rar. Nici nu mai tin minte cand a fost ultima oara.

LE: E ca si cum ai de efectuat plata la 30 de persoane si le spui: fratilor, cei care n-ati fost platiti, imi pare rau, prea multe mesaje. Si in felul asta ajunge omu` sa alerge dupa banii lui, iar la un moment dat poate primi un raspuns ca: credeai ca nu te platesc sau ce? ce alergi asa? (asta daca platitorul e de "natie" proasta sa spun asa).

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •