Cu adanca durere în suflet anunțăm dispariția, dintre noi, a celui ce a fost și nu mai e... Doru D. Muncă!
Cu adanca durere în suflet anunțăm dispariția, dintre noi, a celui ce a fost și nu mai e... Doru D. Muncă!
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
In spatele fiecarui barbat de succes exista o femeie. Daca succesul continua, apar mai multe ...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Lecția de limbă română. Profesorul întreabă:
- Ion, ce este deznădejdea?
- Deznădejdea e atunci când mergi seara pe drum, în fața ta merge o fată frumoasă, iar când să te apropii de ea, apare un autobuz și ea pleacă.
- Bine, bravo, Ionele!
- Vasile, ce este deznădejdea?
- Deznădejdea e atunci când mergi seara pe drum, în fața ta merge un băiat frumos, iar când să te apropii de el, apare un autobuz și el pleacă.
- Hmmm!... Bulă, ce este deznădejdea?
- Deznădejdea e atunci când mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede niciun autobuz.
O blonda se hotaraste sa se apuce de agricultura. Se gandeste sa-si deschida intai o ferma de gaini. Cumpara ea niste gaini dar toate mor. Cumpara alte gaini, trece catva timp, mor si astea. Se duce din nou sa cumpere gaini si-l intreaba pe vanzator: - Oare le ingrop prea adanc sau le ud prea des?
Bula privește linistit apusul , cand apare Ițic și-l întreabă:
- Ce faci?
Bula răspunde, fără să înceteze să privească cerul:
- Nimic.
Ițic întreabă:
- Și nu te plictisești?
Bula raspunde:
- Dacă nu sunt întrerupt, nu!
"vezi o tipa misto intr-un bar, te duci la ea si ii zici: o am de 25 cm. (asta e definitia Marketingului DIRECT)"
"Vezi o tipa misto intr-un bar, un prieten de-al tau se duce la ea, arata cu degetul catre tine si ii zice: uite, el o are de 25 de cm. (definitia ADVERTISINGULUI)
"vezi o tipa misto intr-un bar, te duci la ea si ii ceri numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: O am de 25 de cm (Definitia TELEMARKETINGLUI)"
"vezi o tipa misto intr-un bar, ea vine catre tine si iti spune: am auzit ca o ai de 25 de cm (Asta este RECUNOASTEREA BRANDULUI) "
Vand Advertoriale (pr 5)
O tipa insarcinata, statea de vorba in maternitate cu asistenta:
- Pai si...tatal copilului nu asista la nastere?
- Nu, nu se intelege prea bine cu sotul meu.
Ieri, în piata centrala a orasului, trupele speciale au dispersat o demonstratie a masochistilor. Placerea a fost enorma, în ambele tabere!
O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz.
Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata.
Femeia se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun spumegind de nervi.
Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)