Cioc cioc!
-Cine e?
-Politia!
-Si ce vreti?
-Sa discutam...
-Si cati sunteti?
-2
-Pai discutati intre voi!
Ca sa incarci o baterie laptop ai nevoie de un incarcator laptop !
Leul iese dimineata nervos din casa si da cu ochii de vulpe:
- Cine e regele animalelor?
- Tu, tu, tu esti, maria- ta, zice vulpea infricosata.
Mai merge si da peste lup:
- Ia zi, cine e regele animalelor?
- Maria-ta, zice lupul galben de frica.
Mai merge el si intr-o poiana da peste elefant, care manca linistit niste iarba:
- Ia zi, ma, umflatule, cine e regele animalelor?
Elefantul il prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului.
Dupa vreo jumatate de ora, leul se ridica anevoie de jos:
- Ei, daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent!
Pestisorul de aur, prins in undita de un roman: - Ia zi ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara sa conduci si cati centimetri in plus ti-ar mai trebui, mama voastra de romani ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru...
----- Si inca unu pe aceeasi tema-----
2 prieteni, Ion si Vasile jucau tenis. Ion devenea din ce in ce mai bun.
-Ma Ioane cum faci tu de esti din ce in ce mai bun?
-Am prins pestisorul de aur.
-Du-te ma ca nu te cred.
In cateva luni Ion ajunge numarul 1 la tenis. Vasile se duce la el sa-i ceara pestisorul.
-Ma eu ti-l dau, dar are o problema... e cam surd, nu prea aude bine
Ion entuziasmat pleaca acasa cu pestisorul si cand ajunge il ia in mana si zice"vreau AUR" si apare un TAUR fioros care il ia in coarne si il baga in spital.Ion se duce sa il viziteze la spital. Vasile suparat incepe sa tipe la el:
-Nenorocitule, ai vrut sa ma omori!
-Ma dar tu ai impresia ca eu am vrut sa fiu mare in TENIS?
Ultima modificare făcută de dracosu; 28th February 2009 la 13:15.
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
O doamna cheama tamplarul sa repare vechitura de sifonier care scartaie de cate ori trece autobuzul pe strada. Vine tamplarul examineaza sifonierul pe dinafara dar nu isi da seama de unde vine zgomotul. In final ii vine o alta idee : - Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama daca e vorba de ceva dinauntru. Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe pentru ca avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochii de tamplar. La care acesta: - Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi...?
ok so ... asta nu e banc, e intamplare reala cu un retard cat se poate de real. Se da una bucata blog... cred ca si scria in footer "powered by wordpress" la care el spune "imi place site-ul foarte mult, cum ai reusit sa-l codezi ca pe un blog?"![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)