Doi lupi planuiesc sa mearga la stana pe seara si sa fure oi.O cioacanitoare ii aude, se duce si ii zice ciobanului cum sta treaba. Vine seara ciobanul se pune langa o gaura din gard si asteapta... Ajung lupii la stana si primu da sa intre. Cum il vede ciobanul i arde o bata peste bot Lupul pune labele pe bot de durere si se intoarce catre celalalt lup zicandu-i: Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!
Care este diferenta dintre un minut de sex oral si un minut de sex anal?! In caz ca nu stii, ai doua minute sa afli.
Niste vizitatori se opresc dezorientati in fata unei picturi ciudate. Aceasta prezenta nudurile explicite a trei barbati de culoare. Sa spunem ca nudurile erau FOARTE explicite, si ca barbatii erau negri cu totul, in afara de unul, cel din centrul picturii, care avea penisul roz. Stau, se gandesc, ce naiba inseamna pictura, de ce are individul penisul roz. Vine ghidul muzeului si le explica timp de o juma' de ora ca penisul roz semnifica emascularea Afro-americanilor intr-o lume predominant alba, si ca poate insemna si opresiunea fata de homosexuali in societate. Pleca ghidul si se apropie un moshulica de grupul nostru de vizitatori. - Vreti sa va spun ce-nseamna cu adevarat tabloul? - Ce te face sa crezi ca ai priceput mai bine ca ghidul? - Pai eu l-am pictat. Astia nu sunt negri, sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa.
Intra unu mai taran de fel lui intr-o banca si se duce direct la caserie
-Domnisoara vreau sa-mi deschid un cacat de cont in cacatul vostru de banca unde sa-mi depun cacati mei de bani.
casiera-Domnule va rog sa vorbiti frumos ca noi suntem o banca serioasa si nu permitem asa ceva aici
-cacat
-Domnule ma vad obligat sa-l chem pe domnu director
Vine directorul si-l intraba pe omu nostru care e problema.La care asta
-Domnule vreau sa-mi deschid un cacat de cont in cacatul vostru de banca unde sa-mi depun cacati mei de bani
-aha si de ce suma vb
A un cacat de 2 milioane de euro
da la care directorul raspunde:
-si ce curva asta nu vrea sa va serveasca
Cica moare ION intr-o zi si sta MARIE si se gandeste sa-l ingroape
-Ma sa-l ingrop in costumul ala Versace trimis de fiu-su din italia?NU, il ingrop in trening ca si asa nu-l vede nimeni.Sa-l incalt in pantofii aia de lac tot din Italia?Nu, il ingrop in adidasi ca si asa e mort si nu-l vede nimeni.A doua zi la inmormantare incepe Marie sa-l planga pe Ion: Au ioane ce ai facut, Au ioane cui m-ai lasat tu Ioane, Au ioane ce ma fac io ioane fara tine?Au ioane unde te duci tu ioane? da la care se aude raspunsul din groapa:-LA FOTBALL IN MORTII MATII
Clipe de tandrete Romeo si julieta in momentele lor de tandrete: J: Romeo punemi-o in mana! R: Vai Julieta cum as putea face asa ceva, in mainile tale fine niciodata!! J: Romeo punemi-o intre sani! R: Vai julieta intre sanii tai pe care nu imi permit nici sa ii sarut; niciodata! J: Romeo punemi-o in gura! R: Vai draga mea nu este posibil asa ceva, gurita ta este prea pura si prea gingase nu voi face asa ceva! J: Romeo pune-mi-o unde vrei dar te rog scoate-mi-o din fund!
Baiatul cel mic vine la tatal sau.....
- Tati vreau 200 de Euro, prietena mea a rams gravida, shiiiiiiii trebuie sa faca un avort
Ia baiatul banii shi pleaca.
A doua zi vine baiatul un pic mai mare....
Tu ce vrei mha...intreaba tatal
- Tata vreau 300 de Euro
- Pentru ???
Prietena mea a ramas gravida shiiiiii .....tre sa mergem la ginecolog.
Ia asta banii shi dus este....la ginecologie
Dupa cateva zile apare mezina familiei .............o dulceatza de 18 anishori.
- Ce e fata tatii intraba fericitul parinte.
- Tati am o problema care ar cam trebui rezolvata.
Orice fata tatii, tu esti doar cel mai cuminte copil al meu. Ia zii...
- Tati, shtii,............am ramas gravida !!!!!!
- Asa tata asa zice frecandushi palmele............e vremea sa mai shi incasam acum.....!!!!!!
Un cuplu de varsta mijlocie avea 2 fetite superbe, dar sotul isi dorea un fiu. Au decis sa mai incerce o data, poate vor face un baiat. Sotia a ramas insarcinata, si a nascut un baiat. Fericit, sotul s-a dus sa il vada, dar a fost oripilat observand ca era cel mai urat copil pe care il vazuse vreodata. I-a spus sotiei:"Nu se poate ca eu sa fiu tatal acestui copil! Eu sunt tatal a doua fetite superbe! Nu cumva m-ai inselat? Sotia a raspuns surazand: "De data asta nu! "
- Bai da vad ca te dezvolti! Sediu nou, angajati noi, echipamente noi, ce salarii dai tu angajatilor? Uite de exemplu tipei de la calculator cat ii dai?
- 400 Euro
-Pai ce stie sa faca?
Pai cafeaua e super, corespondentza, diverse chestii administrative...etc.
- Dar celui din spatele ei?
- 700 Euro
- Pai ce stie sa faca?
- Stie sa lucreze in Corel Draw.
- Shi celei de langa el?
- 1200 Euro
- Pai ea ce stie sa faca?
- Frate stie tot ce inseamna computere, retele, programe de operare...tot.
- Auzi? Da tipului aluia care se tot plimba de cand am venit eu si nu face nimik, aluia cat ii dai?
- 2500 Euro si bonuri de masa
- Pai ce face asta de banii astia?
- Bha nici eu nu stiu, inca incerc sa-mi dau seama. Dar chestia e ca toti astia din firma ii zic.....SHEFU !!!!!!

Răspunde cu citat