ala cu skol l-ai ratat. daca dadea o singura bere la toata lumea, atunci ori in bar nu era decat o persoana, ori aia nu mai era cinste. poanta era cu nenea cu tanti care intra in bar si spune: "mie un cognac si o skol pentru doamna"...
ala cu skol l-ai ratat. daca dadea o singura bere la toata lumea, atunci ori in bar nu era decat o persoana, ori aia nu mai era cinste. poanta era cu nenea cu tanti care intra in bar si spune: "mie un cognac si o skol pentru doamna"...
dam papica la animale. pet shop online.
Unii nu vor zambi acum. Mai tarziu (in timp), mai mult ca sigur:
Care e diferența dintre o femeie și o muscă?
- Musca te sâcâie numai vara.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Asta e una clasica auzita de mult la Vacanta Mare pe vremea cand aveau spectacole pe litoral. Nu stiu daca de acolo il stii sau nu.
Sunt si pe YT. Eu am fost la 2 spectacole cand eram mic, dar sa nu deviem de la subiect.
Un tigan vindea ceasuri la o taraba. Vine un client si il intreaba daca poate incerca un ceas. Tiganul e de acord. Clientul isi pune ceasul pe mana, se uita putin la el si apoi o ia la sanatoasa! Tiganul uitandu-se lung dupa el, zice: – Mancati-as! Asta m-i l-a luat la pret de achizitie!
D R G
Un banc mai porcos :
Q: Care e diferenta dintre o femeie si o fabrica de carne ?
R: In fabrica de carne intra animalul si iese salamul, in femeie intra salamul si iese animalul
Hmm..ar merge o lada de bere
În SUA, un tip merge pe stradă tîrîndu-și un picior după el. Din față, se apropie un altul, tot tîrîndu-și piciorul. Ajungînd unul în dreptul celuilalt, primul întreabă:
- Vietnam?
- Nu, c***t de cîine de pe strada alăturată...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)