ala cu skol l-ai ratat. daca dadea o singura bere la toata lumea, atunci ori in bar nu era decat o persoana, ori aia nu mai era cinste. poanta era cu nenea cu tanti care intra in bar si spune: "mie un cognac si o skol pentru doamna"...
Versiune printabilă
ala cu skol l-ai ratat. daca dadea o singura bere la toata lumea, atunci ori in bar nu era decat o persoana, ori aia nu mai era cinste. poanta era cu nenea cu tanti care intra in bar si spune: "mie un cognac si o skol pentru doamna"...
Unii nu vor zambi acum. Mai tarziu (in timp), mai mult ca sigur:
Care e diferența dintre o femeie și o muscă?
- Musca te sâcâie numai vara.
Asta e una clasica auzita de mult la Vacanta Mare pe vremea cand aveau spectacole pe litoral :D. Nu stiu daca de acolo il stii sau nu.
Sunt si pe YT :D. Eu am fost la 2 spectacole cand eram mic, dar sa nu deviem de la subiect.
Un tigan vindea ceasuri la o taraba. Vine un client si il intreaba daca poate incerca un ceas. Tiganul e de acord. Clientul isi pune ceasul pe mana, se uita putin la el si apoi o ia la sanatoasa! Tiganul uitandu-se lung dupa el, zice: – Mancati-as! Asta m-i l-a luat la pret de achizitie!
Un banc mai porcos :
Q: Care e diferenta dintre o femeie si o fabrica de carne ?
R: In fabrica de carne intra animalul si iese salamul, in femeie intra salamul si iese animalul
În SUA, un tip merge pe stradă tîrîndu-și un picior după el. Din față, se apropie un altul, tot tîrîndu-și piciorul. Ajungînd unul în dreptul celuilalt, primul întreabă:
- Vietnam?
- Nu, c***t de cîine de pe strada alăturată...