Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Megaupload inchis

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit Megaupload inchis

Megaupload has been shut down by US officials with immediate effect.
    The site is one of the world's most popular file-sharing services, but has now been closed following allegations that its founder and several other executives were charged with violating a number of piracy laws.
    http://www.digitalspy.co.uk/tech/new...officials.html

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

un testing de mica amploare pentru SOPA?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

Implicit

am si eu o mica mare intrebare...astia chiar au puterea sa opreasca orice website hostat oriunde? Ca baietii de la megaupload banuiesc ca nu-s atat de dobitoci incat sa-si tina siteurile prin US.... Si la cati bani faceau aia, banuiesc ca isi puteau face un datacenter ceva prin tari in care n-aveau treaba cu asa ceva....
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    am si eu o mica mare intrebare...astia chiar au puterea sa opreasca orice website hostat oriunde?
    Trist dar adevarat. DA, au puterea asta. Si asta imi aduce aminte de scandalul mare de anul trecut cand trei mari platforme de poker online au fost pur si simplu suspendate pentru ca au cutezat sa dea cu flit vestitei UIGEA. Si astia , pe langa faptul ca aveau serverele in alte locuri, mai erau si reglementati de alte guverne...
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Trist dar adevarat. DA, au puterea asta. Si asta imi aduce aminte de scandalul mare de anul trecut cand trei mari platforme de poker online au fost pur si simplu suspendate pentru ca au cutezat sa dea cu flit vestitei UIGEA. Si astia , pe langa faptul ca aveau serverele in alte locuri, mai erau si reglementati de alte guverne...
    Lasa ca ce-am citit pe urma despre una din platformele alea nu a fost foarte incantator. Nu mai retin exact despre care anume.
    Internetul trebuie curatat, pentru ca are unele probleme. Nu poti prin megaupload sa castigi mai mult decat castiga cei care fac contentul pe care-l hostezi tu. Problema e insa ca aceste reglementari se fac tot de niste baieti destepti (aviz ai nostri cu energia lor), astfel incat nu fac lucrurile astea sa protejeze userul ci sa-si protejeze propriile interese.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

Implicit

Cine downloadeaza de pe net unele chestii, n-o sa le cumpere nici dupa ce curata si mama internetului. In romania n-o sa se cumpere filme, jocuri nici daca dispar toate siteurile si forumurile unde gasesti linkuri. Similar si pentru alte tari. Nu pentru ca suntem nesimtiti, ci pentru ca nu se poate. Din salariul pe care il iei in RO, ala mediu de 1000 ron sau cat e... daca ai de platit cheltuieli, chirie, abia mai mananci ceva si maine. Sa mai vorbim de cumparat un joc la 100-150 RON? De cumparat o carte buna la 50-60 RON? De unde?

Si hai sa fim seriosi, ca cei care sustin SOPA fac bani pe banda rulanta...dar tot nu le ajunge.

P.S. Dar eu tot n-am inteles cum vin astia din SUA si imi inchid mie siteurile hostate in zimbabwe sau in noua zeelanda? Daca acolo n-au treaba legile cu pirateria?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Nu le inchid, dar le blocheaza in SUA de exemplu. Dar poate in urma unui mandat international (cu suportul unei cine stie ce intelegi tot internationale), cei din Zimbabwe iti va inchide tie site-ul la cererea SUA.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    30

Implicit

Chiar daca vor aproba, eu cred ca mai tarziu o sa le para rau pentru ca vor pierde multa "reclama la negru".
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    P.S. Dar eu tot n-am inteles cum vin astia din SUA si imi inchid mie siteurile hostate in zimbabwe sau in noua zeelanda? Daca acolo n-au treaba legile cu pirateria?
    In realitate domenile internationale si IP-urile sunt controlate de guvernul SUA (chiar daca oficial nu este asa), asa ca pot sa iti stearga domeniul, sa il directioneze catre alta pagina, sa ii puna alte nameservere, sa ii blocheze ip in reteaua globala, sa il filtreze in nodurile de internet importante si multe altele.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    In realitate domenile internationale si IP-urile sunt controlate de guvernul SUA (chiar daca oficial nu este asa), asa ca pot sa iti stearga domeniul, sa il directioneze catre alta pagina, sa ii puna alte nameservere, sa ii blocheze ip in reteaua globala, sa il filtreze in nodurile de internet importante si multe altele.
    Asta ar fi un abuz grosolan. Pentru ca la urma urmei, SUA poate da si cu un Tomahawk in serverul tau din Zimbabwe, daca e vorba numai de putinta/capacitate.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dreamhost mi-a inchis contul din senin!
    De Prometeu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd November 2011, 00:06
  2. s-a inchis neogen asociati - detalii?
    De lixor în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 5th August 2011, 21:23
  3. Topic inchis pe un motiv aiurea ....
    De dragoserv în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st November 2006, 01:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii