Pana la urma, care a fost scopul acestei actiuni? Sa-l judete pe proprietarul unui site care incalca drepturile de autor? Sa vina in Romania, sa se ia de cap si sa plece inapoi in "iu-es-ei". A picat unul, dar nu au cum sa combata acest fenomen al pirateriei.
Asta nu e pe treaba lui ... cred ca a fumat inainte ceva ...
Revenind 2 secunde la subiect: ... shit happens ... de inchis poate sa le inchida pe toate ... site-uri cu adevarat importante de file sharing/downloading nu cred ca sunt mai mult de 100 in toata lumea ... restul sunt maruntisuri ... si daca le inchid pe toate 100 deodata astia micii vor inchide ei de bunavoie restul ...
cat despre utilizatori: o actiune mai mare de acest gen, care sa fie si mediatizata ... ar baga o frica in vizitatorii normali de nu s-ar apropia de nici un astfel de site de acest gen pentru tot restul vietii lor.
Ei practic tineau fisierele fizice pe gazduirea lor. Era normal sa ii zboare mai devreme sau mai tarziu.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
In legatura cu legile astea, ar fi bine de-ar fi numai atat, problema e ca pot urma mai multe restrictii, la ce ma gandesc, acum putem asculta un radio online din SUA dar cu legile astea daca se inaspresc n-ar fi o surpriza sa restrictioneze muzica doar pentru ascultatorii din SUA, radiourile din SUA (UK, Australia, China etc) sa fie nevoite sa plateasca taxe pentru a emite in afara (drepturi de autor, licente de internet pentru emisia in afara), costuri mai mari daca vrei audienta din afara.
back to IPs... Atentie - SOPA bocheaza site-urile la nivel de DNS ... daca sti IP-ul .. la revedere SOPA ... o sa apara autoritati de NS-uri separate.. instalezi un program care iti rescrie hosts.. si merge din nou site-ul .. bye bye SOPA ...
Fratilor Nu inteleg ce atata zarva au inchis unul din cele mai mari site-uri dar au mai ramas foarte multe, De exemplu Youtube nu fura drepturile de autor prin difuzarea atator melodii? Au dreptul sa faca asta? Youtube nu prea cred ca va fi inchis asa repede!!! Nici nu va fi inchis au vrut doar sa bage frica in astia cu site-uri mari de piraterie,
Cum zice si impelo sa vina in Romania!! Aici vin si pleaca traumatizati!!
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Odata ce inchid siteurile mari, automat cad si siteurile micute, lasandu-le fara surse de content. Intr-un fel le dau dreptate, nu lor, celor de la SOPA, PIPA, ci caselor de discuri s.a.m.d. de exemplu, eu fac un soft, care doresc sa-l pun spre vanzare, nu mi-ar conveni sa vand 3 exemplare, iar in 1 2 saptamani sa fie gratuit pe net in toate coltisoarele. Eu muncind la acel program.
Oricum, in Romania nu prea cred ca se va ajunge la asa ceva, a fost o incercare un vitanclub acum cativa ani si s-au relansat din nou.
Filesonic:
All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.
Se pare ca are impact stirea.
Exact ce ziceam un pic mai sus:
au inceput domino-urile sa cada. Filesonic este destul de maricel si totusi si-au restrictionat jucaria .... cred ca urmatorul dupa megaupload ar fi rapidshare ... care inca vad ca nu au nici o reactie dar mai e timp ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)