Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: eMag 10 ani - Infografic Decembrie 2011 (asa da)

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Mie cei de la eMag nu mi se par prea seriosi. Am cumparat un laptop de la el si dupa cca 8 luni sa stricat. L-am trimis pentru reparatii, era in garantie. El sa stricat stand pe birou. Seara a mers, dimineata canci.

Dupa 3 zile de la trimitere, am primit telefon caci, trebuie sa platesc manopera si procesorul caci a fost stricat din vina mea. le-am explicat tot, dar degeaba. Tot cum au vrut ei a fost, de atunci nu m-am mai apropiat de ei.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Si eu am luat acum muuulti ani un laptop tot de la ei iar acum iti scriu de pe el. Fiecare cu parerea lui, dar daca te-ai purtat cu laptopul la fel cum ai luat dungile alea rosii de repede, atunci le dau si eu dreptate celor de la emag.

Repar calculatoare de la 12 ani, n-am intalnit pana acum un calculator/laptop sa se strice din senin sau client care vine cu el la service sa-si recunoasca vina. Am intalnit si clienti care si-au varsat cafeaua pe laptop si au dat vina pe noi(firma de unde il cumparase). Pai acum, nu poate sa fie vanzatorul de vina ca nu stii sau nu esti in stare sa folosesti un aparat.

Daca un client din zece are probleme cu un aparat, atunci e ghinion (problema de fabricatie/proasta utilizare); daca doi din zece au probleme, atunci inseamna ca e marca proasta (chinezarie) si e problema ta ca ai ales-o (nu te-a obligat nimeni); daca trei din zece au probleme, abea atunci poti sa dai vina pe vanzator ca a adus marfa proasta intentionat.

Iti fac cinste cu o bere daca ai curaj sa recunosti macar pe jumatate partea ta de vina cand ti s-a defectat laptopul..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Ca tot veni vorba de marketing ...

Google Gives Back - YouTube

That's how it's done god damn it !
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

charity sta la baza multor proiecte, unii dau din ce produc, unii atrag clienti prin metoda asta. castiga si ei ceva iar un procent se duce spre charity, e un win-win

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Si ca sa continui ... Flanco au trimis email cu mesajul: Iti multumim pentru ca ai fost alaturi de noi in anul 2011!
    si cu o imagine de play, imagine care duce la filmuletul acesta: Flanco Retail

There's a right way and there's a wrong way ... dupa cele vazute, sunt convins ca Emag-ul si-a indepartat cativa clienti prin acel email. Tot ce au scris in acel email e bazat pe clienti, pe noi cei care cumparam de la ei ... iar ei sa nu zica nici macar o propozitie de genul: "Va multumim pentru cumparaturi" sau "Va multumim ca sunteti alaturi de noi" sau "Va multumim ca aveti incredere in noi" sau sau sau .... mi se pare ca s-a cam umflat orzu in ei fara rost ... ce sunt azi in cateva luni pot sa nu mai fie cu astfel de stunt-uri ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

@haos de purtat stai linistit ca m-am purtat frumos cu laptopul, dupa ce mi l-au returnat am fost la o alta firma din localitate si mi la facut, mi-au pus procesor nou si a mers. Am platit si a fost ok. Chestia este ca eu nu aveam cum sa umblu in el sau sai pot afce ceva sa se arda procesorul. A fost sigilat, nu a fost nici macar stropit de apa sau ceva sau ceva de acest gen. Daca este in garantie, garantia intacta, am explicat care a fost chestia si imi spune ca din vina mea.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Ca tot veni vorba de marketing ...

Google Gives Back - YouTube

That's how it's done god damn it !
    Corect.. dar sa nu comparam totusi tantarul cu armasarul.

Cat despre newsletterul asta de la emag, nu conteaza ce au scris acolo, oricine ar fi fost in locul lor, ati fi zis la fel (vezi povestea cuiului) iar cei de la flanco au profitat de ocazie
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Decembrie pentru afiliati
    De Serban Cristian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 114
    Ultimul Post: 28th December 2011, 16:27
  2. Oferte ieftine DECEMBRIE backlink-uri si advertoriale
    De Guess Who în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th December 2011, 12:07
  3. La multi ani! 2011
    De Daniel Mocan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st January 2011, 22:40
  4. JoyBox - statistici pe Decembrie
    De sergiuliano în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th December 2010, 21:50
  5. Adsense la vale in decembrie?
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th January 2008, 13:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.