De curiozitate. A gasit cineva un domeniu .xxx indexat?
S-a dat drumul de ceva vreme la inregistrare dar nu am gasit nici un domeniu pana acum indexat![]()
De curiozitate. A gasit cineva un domeniu .xxx indexat?
S-a dat drumul de ceva vreme la inregistrare dar nu am gasit nici un domeniu pana acum indexat![]()
Da, tasteaza in casuta de cautare "site:.xxx"
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Daca asta xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.xxx se poate numi domeniu, atunci da, am gasit si domenii indexate.
Sa vedeti ce amuzant o sa fie cand vor aparea branduri celebre cu extensia asta.. gen coca-cola.3x, 9gag.3x e luat deja, disney.3x![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, pune cuvinte cheieinainte de cautarea spusa de @IonutToma.
Din cate vad Google nu rankeaza nici un domeniu de acest gen. Daca punem search filter off si cautam ceva exact gen "CLOSE - Brazilian Transsexuals, Brazilian Tranny Photos, Brazilian" nu gasim nicaieri
CLOSE - Brazilian Transsexuals, Brazilian Tranny Photos, Brazilian ...
brazilian-transexuals.xxx/tour/updates-201011.php
Barbara Kisivicks. Giovanna Secret & Alexia Firenze. Nov 30, 2010 - I m back and bringing great update with some unexpected reshoots more a new model. ...
E posibil ca sa nu rankeze nimic .xxx momentan
Una e indexarea, alta e rankingul. Pe domeniul acesta e foarte mare concurenta, nici nu e de asteptat sa rankeze vreun site .xxx repede.
Mai 1 2 ani si domeniile .xxx se vor vinde ca painea calda, asa cum a fost cu cele .eu doar ca difera pretul. In romania, exista vreo firma care a pus la vanzare astfel de extensie?
deja au aparutdar pretul este pe masura 435.00 ron/1 an
asta e ceva
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)