L-as ruga pe cel care mi-a dat negativ, sa-mi spuna in fata ca EU i-am schimbat lui statusul. Nu cred ca as merita un negativ fara dovezi. Nu atata timp cat eu nici macar nu cer pozitive (+), pentru serviciile pe care le prestez. Cei care mi-au dat pozitiv, mi-au dat ca au vrut ei, eu nu le-am cerut acest lucru. Si atunci, de ce sa i-au negativ pentru prostia asta?
In lista mea de messenger sunt doar 3-4 membri seopedia. Pe unii dintre ei chiar eu i-am anuntat de acest bug.
Cine ma cunoaste, stie ca nu as pune prostii la statusul altora.
Stiu, prostia mea e ca am postat in topic.. dar na.
Vand Advertoriale (pr 5)
Poate ca ar trebui sa scrie fiecare din voi ce persoane are provenite de pe Seopedia in lista de messenger. Persoana care apare in listele tuturor ar trebui sa fie cea responsabila de aceste mizerii.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Este explicat si aici cum sa scapati de aceasta problema Ti se schimba statusul ? | Alexandru Parvu (sper sa nu se considere reclama nu am nicio treaba cu acel site ), dupa ce faceti acea setare nu va putea sa va schimbe statusul de pe acel site decat cei pe care ii aveti deaja in lista , sau mai simplu treceti la o versiune anterioara de ex 10 si problema este rezolvata
Eu nu cred ca este cineva de pe seopedia... id-ul care mi-a schimbat statusul continea cuvintul mafia sau mafiotul numai retin exact. Bine la mine a stat statusul cateva secunde ca mi-a spus cineva de el si cum sa rezolv problema, dar alte persoane din lista mea aveau status-ul de cateva ore.
Edit: Marian daca erai mai atent vedeai ca au spus colegii de acea setare.
nu inteleg de ce va cramponati de ym, cand sunt atatea alternative, unele mult mai bine si mai configurabile decat ym. A incercat cineva trillian ?
La mine tot au venit asemenea mesaje, dar deabia ieri am inteles la ce se refereau, bineinteles fara efect
Trilian, pidgin, sunt n programe foarte bune, nu atat de consumatoare de resurse ca Messenger...eu folosesc de cam 2 ani pidgin si nu am avut probleme cu el.
Cand incerca cineva sa-mi schimbe statusul, primeam un pachet de ~4 kb...care nu ma afecta deloc.
scriu pe blog cand n-am ce face ..
si digsby mai e o varianta la ym. apropo am vazut si eu aproape la jumatate din lista mea de messenger statusuri schimbate si culmea majoritatea erau haioase
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)