Eu am aflat ca "mama e c#urv*", da ma rog. Ceva la setari si acum e ok.
Eu am aflat ca "mama e c#urv*", da ma rog. Ceva la setari si acum e ok.
Si eu am patit-o. Inca rau de tot; injuraturi si tot tacamul.
Atat ii duce mintea!
Vand Advertoriale (pr 5)
Am patit-o si eu aseara si mai multi din lista mea de messenger...
Nu am mai folosit messenger de vreo 2-3 ani si trebuie sa recunosc ca mi se pare putin amuzanta situatia asta.
Imi aduce aminte de vremurile cand aveam "norocul" sa gasim un calculator in laboratorul de informatica cu messul logat.
Mi se pare totusi ciudat lispa de reactia Yahoo, nu ar fi trebuit sa fi rezolvat treaba deja ?
Trecand peste joaca de mai sus (cica si eu fac seo gratis , ceea ce nu e tocmai fals), sa privim partea interesanta, via articolul de la malwarecity.com:
If you can receive messages from contacts outside of your list, you are 100% vulnerable.
You are not vulnerable if:
* You are running a Bitdefender security solution (Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security or Bitdefender Total Security). We detect this threat via the HTTP scanner and block it before it reaches the Messenger application.
* You have Yahoo Messenger set to “ignore anyone who is not in your Yahoo! Contacts“(which is off by default).
Bitdefender e singurul firewall care poate proteja la genul asta de atacuri?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Posibil ca ei sa fi avut cea mai buna viteza de reactie. Asta nu inseama obligatoriu ca ei sunt cei mai motati. Probabil in urmatoarele ore isi vor updata toti bazele, probabil ca si yahoo va remedia bug-ul, daca nu au facut-o deja.Bitdefender e singurul firewall care poate proteja la genul asta de atacuri?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Solutia problemelor de acest gen - Gtalk
Eu am avut probleme si mai mari decat statusul. De pe adresa mea erau trimise mailuri catre adrese pe care nu le aveam in lista+ catre toti cei care erau in lista. Cu toate astea as vrea sa le multumesc alora care mi-au facut asta, in felul asta am gasit si eu adresele inactive din lista![]()
cred ca s-au mai potolit putin ... acum.. am vazut ca cei de la ymland au introdus optiunea "Vip" pentru acest serviciu.
doar cei care platesc 5$ il pot folosi.
Si noi vrem sa-i aratam lui google ca suntem inteligenti, educati... De unde, uite asa vedem si noi cam unde ne situam... Nu includ pe toti romanii, pentru ca ar fi o greseala, dar macar un 80% ..asta e...Romania este formata in majoritate din niste tarani, niste tampiti si niste cretini. Asta ne-am facut-o cu mana noastra, nu au facut misto nici francezii de noi, nici nimeni.
Tool-ul asta poate putea fi folosit asa pentru putin misto fata de prieteni, dar nu sa pui tot felul de injuraturi, jigniri si tot felul de porcarii, cum am vazut la toata lista mea de messenger si la toata lumea. Asta dovedeste cat de "educati" sunt majoritatea romanilor. Ne meritam soarta!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)