Alo, cred ca discutam prea mult offtopic. "mafie", "spate" ..... sunt totusi niste termeni prea duri. Ce sa facem acum, sa nu mai dezvoltam nici o nisa, daca nu avem spate? Maine vreau sa fac calorifere, nu pot ca nu am spate, si ca "maia" caloriferelor e prea puternica? Totusi, e un business. Ii deranjeaza? Sa faca o oferta sa-l cumpere. Mafie= top 10, loc 1 sau care defapt e site-ul cel mai cu "spate".
Toti au afaceri offline, asa ca nu mai poti face online nici un business decat daca esti smecher "offline". Sunt contient ca sunt totusi "cazuri reale" dar totusi. Imi plateste un clinet o suma x, sa-i duc site-ul pe locul 1, pe o nisa. Ce fac acum? Ma cert cu "mafia" ca ofer servicii de optimizare? Ma las de orice nisa? Ma apuc de pescuit? Nu pot, ca pestii sunt pt aia cu "spate".
Nu trebuie sa ascund nimic, atata timp cat exista oricand concurenta, si posibilitatea de a face o oferta de cumparare. Esti "smecher", plateste! NU ai bani, are altcineva, poate mai "smecher". Nu are nimeni? Nasol
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.