Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Generatia facebook ne impresioneaza din nou !!

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Singurul lucru care face ca autoritatile responsabile sa nu fie pe urmele lui e faptul ca e vorba de "like-uri", daca folosea aceeasi metoda si cerea un cent nu mai mult azi vorbeam de un infractor.
    Treaba cu Apple si likeurile si siretlicurile astea sunt mult mai grave decat spamul in opinia mea. Comentariile spam probabil nici nu sunt ilegale, o comparatie, un blog e un loc public, nu vrei comentarii le poti inchide, daca eu ma numesc "elefant" cand scriu comentariul si zic "ce fain blog ai" e dreptul meu la opinie, nu iti place sterge-l, poti avea propriile reguli ok dar tu nu imi poti limita dreptul la opinie din moment ce comentariile tale sunt open pentru toti si au un camp numit url iar eu zic ceva ce nu e total off topic sau nu are legatura cu siteul, subiectul, autorul, pe cand treburile astea sunt cu totul altceva. Poate sunt unii care considera ca nu am dreptate dar sunt impotriva felului astuia josnic de a insela lumea si de a te mai si mandri cu asta. Cum am zis mai sus, sunt metode mai decente nu trebuie sa-ti bati joc de altii, bine nu ma deranja daca era altceva care sa posteze si automat pe wall, ma deranjeaza minciuna.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Sa fim seriosi, are numai de pierdut, majoritatea copiilor care se joaca au pana in 6 ani, nu au cont de facebook, sau nu sunt logati, urmatorul pas al lor este sa caute alt site.
    Poate scopul lui nu este sa se jaoce copiii respectivi, ci sa stranga fani de pe Facebook sau cine stie... Zic, fara sa fi intrat pe site. Ideea e ca de multe ori unii pot avea un scop care sa nu coincida cu ce-am crede noi. La fel si cei care critica oamenii care cauta PR la site-urile lor.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facebook - Like
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 19th December 2010, 12:14
  2. Facebook down ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 25th September 2010, 18:18
  3. Facebook down ?
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 25th September 2010, 18:18
  4. Facebook ads
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th June 2009, 16:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •