Singurul lucru care face ca autoritatile responsabile sa nu fie pe urmele lui e faptul ca e vorba de "like-uri", daca folosea aceeasi metoda si cerea un cent nu mai mult azi vorbeam de un infractor.
Treaba cu Apple si likeurile si siretlicurile astea sunt mult mai grave decat spamul in opinia mea. Comentariile spam probabil nici nu sunt ilegale, o comparatie, un blog e un loc public, nu vrei comentarii le poti inchide, daca eu ma numesc "elefant" cand scriu comentariul si zic "ce fain blog ai" e dreptul meu la opinie, nu iti place sterge-l, poti avea propriile reguli ok dar tu nu imi poti limita dreptul la opinie din moment ce comentariile tale sunt open pentru toti si au un camp numit url iar eu zic ceva ce nu e total off topic sau nu are legatura cu siteul, subiectul, autorul, pe cand treburile astea sunt cu totul altceva. Poate sunt unii care considera ca nu am dreptate dar sunt impotriva felului astuia josnic de a insela lumea si de a te mai si mandri cu asta. Cum am zis mai sus, sunt metode mai decente nu trebuie sa-ti bati joc de altii, bine nu ma deranja daca era altceva care sa posteze si automat pe wall, ma deranjeaza minciuna.