Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Romanii in Web/SEO

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu va ofticati, ca adevarul e crunt, asta e realitatea, suntem in top la fraude online, in tara asta prospera hotii pt ca intradevar cum zice Valentina, nu prea e lege, multi tineri se caca pe invatatura (cat a fost promovabilitatea la bac anu asta?).
    N-am inventat noi hotia dar tare multi romani se grabesc sa o practice cu zel, din lipsa de educatie si mentalitate proasta.
    Astia care suntem ok sa nu zicem nimic si sa lasam lucrurile sa evolueze asa?
    Eu zic sa lasati xruneru si sa invatati SEO de calitate.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Eu zic sa lasati xruneru si sa invatati SEO de calitate.
    Aceasi parere o am si eu, si pe aceasta cale rog toti moderatorii / adminii si membri acestui forum sa fie mai ingaduitori, sa continuam sa ne ajutam mai mult. Tin sa il felicit pe DAN pentru initiativa sa cu advertorialele gratuite. Speram totusi ca si alte opinii si sugestii ce au dat roade sa fie dezvaluite tuturor celor care sunt dornici sa invete SEO.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Eradu
    Lasa-i sa incerce si asta. Doar experimentand ciudatenii se vor putea intoarce la vorba ta.
    Pana nu dau cu capu....
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    @Cristi Ursu : Am o intrebare sincera pentru tine.. tu te simti bine cand mereu suntem vazuti gunoaie si asa mai departe? Uite chiar nu vroiam sa intru in detalii, dar iti pot argumenta toate aceste idei pe care le detin. Locuiesc de cativa ani intr-o alta tara, si de multe ori muncesc de 2 ori mai mult ca ei dar datorita tarii mele si celor de care vorbeai mai sus si nu numai, am foarte multe de pierdut.

Poate ca nu este vina mea sau a celor care muncesc cu adevarat, dar stii tu .. atunci cand vezi ca tu muncesti asa cum poti sa realizezi ceva si alti vin si "fura" iar apoi esti bagat in aceasi oala cu acele persoane iti garantez ca te simti foarte rau.

Nu imi pot permite sa te intreb cu ce te ocupi si care este statutul tau social, dar cu siguranta ai macar 1 prieten/ruda ce este in situatia mea. Sper sa nu iei aceasta idea ca un atac asupra celor spuse de tine, repet : este strict o parere personala.
    Tocmai ca asta ma deranjeaza cel mai tare. Faptul ca suntem vazuti asa, pentru ca mi se pare incorect. Exemplul din Franta mi se pare elocvent. Evident ca suntem o parte asa cum o descrie Valentina si o parte care e exact opusul. Care munceste, etc.

Si atunci ma revolt cand vad ca FIX NOI ne taiem singuri craca de sub picioare. In loc sa vorbim de lucrurile bune, noi nu numai ca scoatem in evidenta partile rele, dar ne raportam intru totul la ei (expresii gen "tipic romanesc", "asa suntem noi toti romanii", "toti romanii sunt niste hoti", etc.). Ori daca nici noi n-avem respect fata de noi insine, cand sa ni se duca reputatia asta de hoti si de scursuri?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Mamă! Cat offtopic aici... continui eu

Stiti de ce au ajuns atat de 'renumite' vorbele ca: "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc?
    Din VINA NOASTRA! Noi am inventat cuvintele astea! Noi ne facem rau de fiecare data cand ne exprimam in cuvintele astea!
    Si asta doar din cauza ca: "Romania este o tara libera, si oricine se poate exprima cum vrea". Si uite asa am ajuns de rasul lumii.

M-am saturat de toti pe care-i aud (e a paispea oara cand o zic): "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc. De ce ne umilim singuri? Macar lasati pe altii (francezi, chinezi, maidanezi) sa o faca.

Cat despre acele backlink-uri... nu sunt destinate unor experti, asta e clar!
    Insa, sunt destui de multi oameni care alearga dupa astfel de backlink-uri, mai ales ca sunt gratis.
    Vand Advertoriale (pr 5)

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Mamă! Cat offtopic aici... continui eu

Stiti de ce au ajuns atat de 'renumite' vorbele ca: "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc?
    Din VINA NOASTRA! Noi am inventat cuvintele astea! Noi ne facem rau de fiecare data cand ne exprimam in cuvintele astea!
    Si asta doar din cauza ca: "Romania este o tara libera, si oricine se poate exprima cum vrea". Si uite asa am ajuns de rasul lumii.

M-am saturat de toti pe care-i aud (e a paispea oara cand o zic): "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc. De ce ne umilim singuri? Macar lasati pe altii (francezi, chinezi, maidanezi) sa o faca.

Cat despre acele backlink-uri... nu sunt destinate unor experti, asta e clar!
    Insa, sunt destui de multi oameni care alearga dupa astfel de backlink-uri, mai ales ca sunt gratis.
    Aici ai dreptate. De fiecare data cand aud la TV, expresiile de mai sus(ma refer la romani nu rromii pe care i-as trimite mai departe de Transnistria), schimb programul, m-am saturat de chestia asta si nu prea ai ce face, daca ai sange in instalatie si crezi in reincarnare te poti arunca de pe un bloc in speranta ca la urmatoare resetare de PR pardon HP, poate te da in alta tara...
    D R G

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Vorbele de mai sus "traim in Romania", "suntem Romani" dezvaluie o atitudine de resemnare a celor care o spun, care nu mai cred intr-o schimbare, si nu-i condamn, au trecut atatia ani de la revolutie si avem cele mai slabe 20 regiuni din UE. Mai tot ce facem facem pentru ca suntem impinsi de la spate de UE. Adevarul e ca mentalitatea e cauza, sunt lucruri care se transmit de la generatie la generatie, smecheria, "sa te fac" "prost e cel ce musca". Ii inteleg pe cei ce nu le place in Romania, ma uitam la tricourile nostre ale echipei de fotbal, ma uitam la cel al Frantei, oare de ce ne place galbenul ala asa aprins cu rosul ala, croiul ala, oare un mic mai pal, mai simplu, mai cu bun gust. Of sunt atatea.

Romania e cum zicea cineva la radio de Argentina, avea potential mare, la inceputul anilor 1900 era vazuta ca un fel de Canada, mergea in directia buna, dar nu stim ce s-a intamplat si a luat-o pe aratura, in zilele noastre se spune la fel, argentinienii au un potential uman mare, sange european, 40 de milioane de locuitori etc nu inteleg de ce nu reprezinta o forta. Asa si noi, avem potential, nu suntem cei mai rai, cei mai aiurea dar din pacate trebuie sa recunoastem ca suntem jos. Jos dar nu cel mai rau.

Concluzie, trebuie sa fim fericiti ca ne-am nascut in Romania, vorbesc serios si desi ceea ce am putea face noi sa schimbam lucrurile e putin, cum zicea Maica Tereza, desi e o picatura intr-un ocean, fara ea oceanului i-ar lipsi ceva.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Romania e cum zicea cineva la radio de Argentina, avea potential mare, la inceputul anilor 1900 era vazuta ca un fel de Canada, mergea in directia buna, dar nu stim ce s-a intamplat si a luat-o pe aratura, in zilele noastre se spune la fel, argentinienii au un potential uman mare, sange european, 40 de milioane de locuitori etc nu inteleg de ce nu reprezinta o forta. Asa si noi, avem potential, nu suntem cei mai rai, cei mai aiurea dar din pacate trebuie sa recunoastem ca suntem jos. Jos dar nu cel mai rau.
    E simplu ce s-a intamplat. u trecut peste tine doua razboaie mondiale, care te-au uzat, te-au ciopartit (de teritorii, de resurse si mai ales de oameni) urmat de 45 de ani de comunism.
    Cel mai grav e ca dupa au urmat 22 de ani de "neocomunism". Si daca inainte de 89 erau saraci oamenii, dar bogata tara, acum sunt saraci si oamenii si statul (devalizari de banci, privatizari frauduloase, industrii distruse, FNI-uiri sau Caritas-uri si cate alte si alte tunuri). Toate astea au intretinut coruptia si saracia. Asta determina si oamenii sa aiba comportamentul pe care-l hulim. De unde sa te compari atunci cu Canada sau cu niste tari de aici din Vest?

Abia abia acum incepem sa ne revenim, de cand cu UE-ul pentru ca avem pe cineva cu biciul pe noi. Chiar am avut niste cifre impresionante in materie de economie, dar a cazut criza tare prost pentru noi (daca te loveste in timp ce urci, ai de unde sa cazi, daca esti jos e tot aia) acum doi ani. Coroborat si cu niste guvernanti idioti care erau in an electoral, masurile s-au luat abia anul asta.

Cu toate astea insa, avem niste exemple chiar aici in jurul nostru pe care daca le-ar cunoaste mai multi s-ar opri un pic din aruncat cu noroi in Romania. Eu citesc destul de des presa din Moldova si cand vad ce probleme nerezolvate au aia acolo, ale noastre par copilarii. Nu stiu rusa sa citesc mai departe pe forumuri si site-uri din Belarus, Ucraina, etc. ca poate ar fi tare interesant sa iei pulsul comunitatii si sa-l raportezi cu cel din tara ta.

Si am dat niste exemple de aici de langa noi. Nu m-am dus prin Asia (Vest, Sud-Vest, Sud) unde inca se bat aia ca-n epoca de piatra cu niste principii si mentalitati de te doare mintea... Nici in Africa.

Asa ca, atunci cand ne hulim si ne ponegrim ca tara, ca popor, mi-ar place ca acest lucru sa fie facut oarecum in cunostinta de cauza si cat de cat angrenat in realitate. Nu in ideal.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Tot din mass-media.
    Am mai zis intr-un post, noi ne ocupam cu gainariile, cersatoria, altii sunt criminali seriosi, spatiul ex sovietic, America Latina. La noi e bine in sensul ca de aia isi permite lumea sa te injure ca nu-i place fata ta si altele, la ei, in Columbia, Mexic e un lux sa faci pe smecherul. Nu e perfect in Romania, dar exista un oarecare respect pentru viata. Uitati-va in Mexic, uitati un video in care armata trebuie sa intervina pentru a controla orasul Juarez, CD JUAREZ CHIHUAHUA LA MAS VIOLENTA DE MEXICO - YouTube traficantii santaseaza politia, pe un sef de politie l-au omorat, pe altul l-au fortat sa demisioneze sub amenintarea ca in fiecare zi ucid 2 politisti, si au trecut la fapte, au ucis doi politisti nevinovati in prima zi, seful politiei a demisionat si a trebuit sa paraseasca tara cu familia.

Nu sunt filme, au decapitat zilele trecute un avocat si i-au aruncat parti din trup prin tot orasul.

Mama avocatului

Canalul utilizatorului JUAREZVIOLENTOO - YouTube

Politist impuscat in supermarket

EJECUTAN A POLICIA MUNICIPAL EN SUPER MERCADO GONZALEZ - YouTube

3 agenti de politie impuscati tot in Juarez anul asta

EJECUTAN A 3 AGENTES MINISTERIALES EN CD JUAREZ. - YouTube

In final o intrebare, exista noroc? exista, faptul ca ne-am nascut aici si nu in Mexic sau alte tari, ca avem totusi posibilitatile care le avem aici e un noroc, sansele ca sa fim fost acum online, sa vorbim de seo ar fi fost minime daca ne-am fi nascut intr-o coliba prin Indonezia, Africa etc Orice geniu, presedinde etc n-ar fi fost ceva, n-ar fi insemnat nimic daca nu s-ar fi nascut intr-un loc si moment potrivit. Noroc e sa te nasti in locul si momentul potrivit pentru ca sa poti sa-ti pui in valoare calitatile tale ca om sa-ti vezi de viata cat mai in liniste si sa fii ferit de tot felul lucruri urate.
    Depinde ce parte a paharului o vede fiecare.
    Ultima modificare făcută de 100R; 17th October 2011 la 21:49.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am fost plecat prin alte tari si nu sa muncesc pe acolo, si am fost tratat foarte bine chiar daca sunt roman, chiar mi sau oferit in timp 3 locuri de munca bine platite, unul chiar ca personal auxiliar pe langa o universitate, sotia mea a primit oferta de la o super clinica de acolo, si ea a fost acolo doar sa invete si cand au vazut ce stie sa faca au inceput sa o bombardeze cu oferte, nu ne-a interesat nici o clipa sa ramanem in strainatate. In acelasi timp aceeasi straini fata de alti romani aveau o atitudine de privit de sus
    Oare de ce credeti ca fata de noi se purtau altfel fata de alti romani? Datorita atitudinii mea si a sotiei mele fata de noi ca popor si tara, asta se transmite in exterior, daca tu nu te respecti de ce crezi ca alti te-ar respecta, tu te cunosti mai bine, si daca tu spui depsre tine ca esti un ratat asa te vor privi si altii chiar daca tu esti mult mai capabil decat ei. Sunt popoare care au avut handicapuri mai mari decat noi, dar datorita faptului ca au stiut sa se respecte pe ei insasi ca popor sunt inaintea noastra.
    Aceasta atitudine negativa se transmite si la nivel subtil, energetic, si influenteaza tot ceea ce este in jurul nostru, daca noi transmitem liderilor nostri asa cum sunt ei doar energii ca sunt hoti, rai, prosti etc, ii vom determina sa fie asa la nivel subtil, chiar daca ei in mod natural erau oameni cinsiti.
    noi suntem mandri ca suntem romani, avem o istorie mai veche decat majoritatea popoarelor europene, ma rezsistat mai bine vicisitudinilor istoriei pe cand alte mari popoare din Europa au cedat mult mai usor.
    In toate tarile este mizerie, coruptie infractionalitate, si in unele tari respectate chiar mai mult decat la noi, dar ei stiu sa cosmetizeze realitatea fata de exterior, incat nu sunt vazuti asa de rau.
    De exemplu sunt destule zone din europa dezvoltata sau in SUA (unde multi doresc sa ajunga) in care daca ajungi in anumite cartiere la ore nepotrivite ai toate sansele sa fii jefuit si chiar ucis.
    Stiti ca cea mai mare mizerie dintr-un oras mare nu am vazut-o in Romania ci in Italia, ca sunt mai multi oameni care mor efectiv de foame in tari ca franta decat in Romania, acolo daca ai cazut jos nu sare nimeni sa te ajute, nu exista caritate, este salbaticie.
    Stiti de ce francezii si italienii sunt mai slabi la fraude pe internet decat noi? Nu pentru ca nu or, ci pentru ca nu sunt capabili, pentru ca nu au inteligenta necesara si sunt mai lenesi in a invata, pentru ca nu inventivitate. Consider ca si la noi infractionalitatea pe internet reprezinta o mare problema
    Spamatul pe net (mail, forumuri, si alte cati) nu este inventat de romani, ci de cei din tarile foarte "luminate"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii tot romani sunt....
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st November 2009, 22:28
  2. Romanii tot romani partea a 2-a
    De kleampa în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th November 2009, 01:08
  3. Romanii tot romani
    De kleampa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 15th October 2009, 12:25
  4. Romanii in DMOZ..
    De evolution în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2007, 08:55
  5. Ce Fac Romanii Nostrii
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th May 2006, 16:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •