Vand Advertoriale (pr 5)
Parola e vd2 sau valid@yahoo.com?
Am incercat sa pun o parola de peste 4 caractere, dar din cauza securtitatii nu ma lasa mai mult de 3.
Vand Advertoriale (pr 5)
vand un site. am dat 20% din el pe vreo 50.000 de euro si-acum il pun din nou la vanzare.
ma veti intreba de ce ... ei bine, ptr ca e super de succes![]()
Trist.
![]()
Retired
Unde sunt maica astia, sa le rup coada?![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Uitati de C++ si PHP, pentru viitor va recomand sa invatati limbajele Brainfuck si LOLCODE (daca va simtiti in stare). Mai jos aveti un exemplu de "Hello world!" pentru fiecare.
Brainfuck (varianta condensata):
LOLCODE:Cod:++++++++++[>+++++++>++++++++++>+++>+<<<<-]>++.>+.+++++++..+++.>++.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.>.
Cod:HAI CAN HAS STDIO? VISIBLE "HAI WORLD!" KTHXBYE
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
O idee iti poate schimba viitorul...
Si la nivelul asta se mai intampla erori, dar deja tine cam de mult timp, nu poti da un comment, like, chatul ce mai functioneaza da si pe ala mai da fail message send.
E timpul potrivit pentru Tom sa isi lanseze arma secreta o noua retea de socializare la nivel mondial.![]()
Fara semnatura.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)