De astazi, acest topic se va numi "al 249-lea topic despre reputatii"
Explicatii in imaginea de mai jos, cea cu cercetatorii speriati de gramaticalul "se poate arde 8 kile":
![]()
De astazi, acest topic se va numi "al 249-lea topic despre reputatii"
Explicatii in imaginea de mai jos, cea cu cercetatorii speriati de gramaticalul "se poate arde 8 kile":
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Raspunsul corect este...............200 de vanzari au fost generate prin 2Parale in octombrie pana la ora concursului.
Castigatorul este Dragoi Florin Ciprian (kleampa) care a raspuns 199. Felicitari!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am fost rugat astazi sa testez noua afisare a rezultatelor din Google. Asa ca va prezint si voua ce update urmeaza:
Acum sa va vad cum vindeti (faceti) seo pentru prima pagina:
E bine pe prima pagina?
Sa vad eu acum un client care se vaita ca nu e pe prima pagina)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Si tot astazi am primit si lista cu PR-uri la site-urile mele, deci pot posta cateva link-uri de vanzare.
- site cu PR 9 la urmatorul update
- 3 site-uri PR 7 la urmatorul update
- 10 site-uri cu pr6 la urmatorul urmator update
Detalii pe PM.
off: mai am si: 10 site-uri (pe care urmeaza sa le fac) cu pr 6 la urmatorul, urmator, urmator update.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)