@ Dan. Eu nu sunt de acord. Nu am dovezi, dar e cuvantul meu contra cuvantului tau!
@ Dan. Eu nu sunt de acord. Nu am dovezi, dar e cuvantul meu contra cuvantului tau!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Aha, fain.Dar Cerga ce a realizat de isi permite sa urecheze? Zic si eu, nu dau cu parul. De asemenea nu am zis ca respectivul e destept sau mai putin, ci ca a adus ceva mai bun decat Cerga prin reply-ul respectiv.
ps: nu raspunde tot cu o intrebare de genul "dar tu ce ai realizat, de il urechezi pe Cerga", deoarece doar mi-am argumentat negativul dat, adica ca nu sunt de aceeasi parere cu el. Dar nu-i dau dreptate nici lu' ala ce jigneste (dupa cum am scris si acolo)
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Alo guys. E vikend ma, ce-aveti de se umfla taratele in voi? Chill out.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
E absolut irelevant ce a realizat, sincer.
Daca ai dreptate intr-o discutie, crezi ca e relevant ce ai realizat? Sau ca esti gay, negru, pocait? Ai dreptate sau n-ai dreptate.
Asadar urmareste firul discutiei - e relevant ce ai realizat cand vorbesti despre realizarile tale, altfel nu.
Trust, but verify.
Pai da mai, am inteles asta din prima, ca si tine.. insa daca nu l-o urecheat nimeni, s-o trezit tocmai Batman? Frate, daca iti cad bine realizariile unuia care le scrie, sau nu... este doar problema ta (in cazul de fata Cerga), dar nu il lua de urechi ca tu te-ai fustrat ca ala o zis ca face comisioane modice si a tras 6 concluzii. Pai da, spune-i ca n-are dreptate si ca vorbeste prostii, cand tu faci tot comisioane modice dar aduci in thread 6 concluzii mult mai bune, sau cand faci comisioane mari si aduci 15 concluzii relevante. (Nu zic ca Cerga nu va face, ca nu-l cunosc si nici nu ma intereseaza..)
In fine, trecand peste, iti inteleg parerea si cum mi-am dat seama si tu pe a mea.. hai sa-i lasam in pace, ca nu are rost sa ne batem capul![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)