Auzi, lumea spune ca politia e naspa, dar de fapt SEO-istul vede cel mai jmecher review la usi:
Auzi, lumea spune ca politia e naspa, dar de fapt SEO-istul vede cel mai jmecher review la usi:
Ce se ascunde in spatele avatarurilor unora:
![]()
Dragi colegi forumusti ... ceea ce vedeti nu este altceva decat o manipulare grosiera pusa la cale de un Ambasador [binecunoscut in cercurile de puthere de aici si frate in loja SEOpedia cu alti ambasadori influenti precum Haos] cu scopul de a-mi pata imaginea si de a ma inlatura din inima tuturor "oitelor" de aici.
Cautati pe wikileaks adevarul despre acest DAN AMBASADORU'
PS - De curand, probabil ca a-ti observat, acesta si-a incurcat mustata, la prima vedere pare ceva banal, insa daca cercetati o sa vedeti ca este un semn diabolic care produce anumite incantatii astfel cei care intra in contact cu el sa fie hipnotizati. Mare grija oitele mele!!!
In primul rand fratele Dan v-a aratat adevarul despre mai multi utilizatori suspiciosi de pe Seopedia. Deci ar trebui sa-i multumiti prin diverse donatii in contul sau www.danil.umina.ti. In al doilea rand, o mustata e o mustata, nu va poate hipnotiza nimeni cu o simpla mustata.
Daca totusi voia sa va hipnotizeze ar fi facut-o cu ochii, dar cum se vede clar ca are un ochi inchis, deci clar ca nu va mai poate hipnotiza.
Tot ce a facut fratele Dan, a fost sa va lumineze spre aflarea adevarului.
Feriti-va dar de lupii care umbla sub blana de oaie si va indruga diverse si nasoale impotriva fratelui Dan.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Care e fratele Dan din lista asta?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Fratele Tony, esti pe frecventa? Nu pui fratica si aici filmuletul cu Avataaar?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 23 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 23 vizitatori)