Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Oh God!! Weapons anybody? Why does this happens to me? My ony weapon is a.. server
Bonus: minutul 17.50.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@Hakuna Matata - hey, daca ai ceva de impartit cu Daniela sa-mi spui mie mai intai, ok? Vezi ca nu inghit glume de genul asta si s-ar putea sa ne intalnim face to face si sa nu iti placa.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom, @Dan - cand a fost cu mistourile a fost frumos, dar cand e ceva serios zic sa nu va bagati unde nu trebuie, stiu eu ce vorbesc si nu am de gand sa dau explicatii, ok?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Bine ca sunt luat la misto, maturitate la nivel maxim. Am zis ce am avut de zis, dar tin sa ma repet. @Hakuna - daca vrei sa faci misto de vreo persoana, fa de mine daca te tine, ok?
ne si batem ?
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)