Super, de cand il cautam. Sper sa aiba destui bani pe el ca am o lista lunga pentru cumparaturi. Promit ca-i las si lui de o bere.
P.S. @Dan - vrei sa-ti cumpar ceva? Fac eu cinste![]()
Super, de cand il cautam. Sper sa aiba destui bani pe el ca am o lista lunga pentru cumparaturi. Promit ca-i las si lui de o bere.
P.S. @Dan - vrei sa-ti cumpar ceva? Fac eu cinste![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Are cineva feed-ul din 2P cu Bilete Steaua-Chelsea?
A zis Gigiiii astazi (la palat) ca mai sunt bilete, dar doar la afiliati! Cred ca conversia este de 110% la feed-ul ala, de aia e secret![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Ma, nu pt mine sunt, ca eu nu pot sa merg. Sunt pt un prieten. Masina e pe forum, la marketplace, cauta " schimb aventador cu advertoriale ce contin minim 11 link-uri", domeniul este la alegere, din tot ce e "ocupat", si magazinul, cred ca magento versiunea pro, de 50.000 usd pe an.
Aici trebuie sa paltesti tu pt 2013, ca nu ne-au facturat inca, dar nu cred ca e o problema sa dai 50.000 usd pe an, pt un magazin profi. Altii dau si 100 euro pe un magazin, curat, aerisit, dar care sa impresioneze, si sa aibe si locul 1 pe cautarile produselor si a categoriilor, .... asa ca ce mai sunt 50k pe an!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)