Fara semnatura.
Am primit-o aseara dr momentan nu am timp de videochat. Daca e cineva interesat ii pot furniza datele de contact, cu rugamintea sa elibereze jobul daca vreau vreodata sa ma angajez.Buna ziua,
Studioul de videochat xxxxxxxx Studio din Bucuresti angajeaza persoane de sex feminin, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani. Oferim cazare gratuita, contracte de munca si spatii de relaxare. Se poate lucra si part-time, facilitate de care pot beneficia mai ales persoanele ce urmeaza cursuri universitare in timpul zilei.
Pentru a afla toate detaliile si a aplica la acest loc de munca accesati adresa noastra web: XXXXX
Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. In cazul in care doriti sa nu mai primiti aceste mesaje din partea noastra va rugam sa folositi linkul de dezabonare http://www.xxxxxxx.ro/dezabonare.
Rog seriozitate.
Retired
Atentie Teapa!
teapa.jpg
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Here .. here
Nu cred ca e pacaleala ...
Pacaleala sau nu, propun sa ne uitam la pretul FB astazi si in zilele urmatoare. Sa vedem cum reactioneaza bursaDupa, vedem cine a pacalit, pe cine
ora 12.19, Market Cap: 153.60B, sursa: yahoo
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu am inteles mare lucru, e-n engleza, dar am inteles ca ar fi amuzant.
Retired
Unu aprilie si nimeni n-a miscat nimic? Anul asta am fost crutati, sa sarbatorim cum se cuvine cu niste bunaciuni!
10 Crazy GIFs - CollegeHumor Post
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)