We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Salutare. Am si eu nevoie de o parere de la niste oameni trecuti prin viata, invatati si numai aici am intalnit astfel de persoane. Sunt clasa a 12-a si am nevoie de niste sfaturi si pareri. Am scris si un articol mai pe larg insa nu stiu cum sa va cer parerea. Link articol, topic nou sau postez aici ? Intreb inainte pentru ca nu vreau sa deranjez sau sa incalc vreo regula. Mersi.
In momentul de fata urc pe canalul meu de youtube un scurt videoclip in care fac un mic tutorial in care dezmembrez un deodorant AXE, recuperez o anumita componenta pe care o folosesc in apicultura pentru a face tratamente cu acid oxalic contra parazitilor albinelor.
Risc sa fiu penalizat daca apare pentru o fractiune de secunda asta pe youtube?
![]()
Da dupa legea lor e ilegal, singura care are voie sa miroasa bine in stup e regina care are propriul " deodorant " unul special cu feromoni .
Restul albinutelor stau imputite, nu au dreptul de a mirosi frumos si daca sunt prinse ca miros a "deodorant" sunt ucise sau indepartate din colonie.
Ma referam la problemele cu marca, am cont de acela creatori si parteneri .![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)