Cam ce preturi se mai practica pentru un layout unic, profesional (PSD + HTML/CSS+JS) ? Stiu ca multi se ocupa cu asa ceva pe seopedia si voiam sa stiu un pret orientativ.
Cam ce preturi se mai practica pentru un layout unic, profesional (PSD + HTML/CSS+JS) ? Stiu ca multi se ocupa cu asa ceva pe seopedia si voiam sa stiu un pret orientativ.
Nu-s mare freelancer, dar depinde de complexitatea layoutului. Eu cer cam 50 euro pe proiecte simple + implementare in wordpress. Ce-i drept, lucrez și ieftin.
Am un blog personal nou.
Bogdan, refuz sa cred ca ai inteles exact ce a intrebat CristiG si ca ai raspuns "la obiect". Adica, tu in 50 eur faci layout (PSD) + realizare site ?!
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
privind din punctul de vedere al designerului ceva decent ar pleca de la 300E (site de prezentare) .. pt un magazin online cel putin 600 iar pentru un portal "dumnezeu cu mila".. mai bine il angajezi cu salariu o perioada
![]()
Preturi minime: 3-500 layout, 1000-1500 site (un CMS OS) sau 2000-2500 magazin online (cms os).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
nu e cam mult 1000-1500 pentru un simplu CMS? Nu ca ar conta, dar eu am nevoie doar de .psd + html/css... Nu am cerut codare, nu conteaza pe ce CMS e.
Sa nu mai zic de pretul pt magazin online...Dupa pretul de mai sus, un template pe virtuemart sau prestashop ar ajunge 4000euro+...Chiar sunt curios cine ar cumpara.
Cand ai chirie, contabil,angajati etc etc nu e mult pentru 1000-1500 un cms, se pierde o gramada de timp, sa vb cu clientul sa vezi ce vrea, sa stabilesti termenii de plata, sa ii faci, iara sa vezi ce nu ii mai convine.Daca stai acasa cu 0 chirie si nu platesti nici o taxa sau ai un pfa cu norma fixa ceva, iti dai seama ca e bine si la 500e.
Codeinwp.com - Wordpress experts
@ Cristi G
Sunt 3 tipuri de oameni in afacerea asta de webdesign/programare.
1. oameni care lucreaza prost si pe bani putini
2. oameni care lucreaza prost si pe bani multi
3. oameni care lucreaza bine si pe bani multi
Daca dai de categoria 1 nu e asa de rau .. pana la urma ... primesti cat platesti ...
Daca dai de categoria 2 ... vina ta ... nu te-ai documentat un pic de firma/persoana cu care ai colaborat, nu ai vazut/cerut un portofoliu, samd
Daca dai de categoria 3 ... atunci esti ok
Nu ai sa vezi niciodata firme/persoane care lucreaza al naibii de bine si pe bani putini![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)