Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 45

Subiect: Tranzactie imensa

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

De ce sa inchideti topicul din cauza unor postari neadecvate? Daca cineva deschide alt topic si pateste la fel, il inchideti si pe acela?

Omul a spus ca in curand o sa dezvaluie un nume si o informatie importanta pentru unii membrii seopedia. Pe mine ma intereseaza acea informatie, imi va aduce chiar si profit, nu-mi permit sa renunt la ea doar fiindca cineva care n-are ce face, tulbura apele altora.

Rog "oamenii legii" de pe forum sa deschida "o ancheta" si sa ia "masurile corespunzatoare".
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu se inchide topic-ul, asteptam insa informatii concrete.

Alsis este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles Cristina dar lui autorul acestui topic de ce nu-i dai avertisment pentru comentarii off topic si pentru spam ?

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Ce imi spune alsis pe privat, printre altele (o sa cenzurez fiind foarte jignitor): Ca sunt "un pusti c*****os si mucios" avand "14 ani". Ca mai bine mi-as vedea de treburile mele decat sa contorizez "ce f** si cu-i dau eu m**e". Si ca sunt un "copilas orfan".

De ce? Pentru ca i-am spus ca "fii" se scrie cu un singur "i" sau pentru ca i-am spus ca uneori numai se scrie "nu mai"?

Cred ca asta spune tot. Nu vad insa de ce se ataca...sincer. Eu am dat cateva informatii referitoare la o tranzactie, si brusc a devenit foarte tulburat. Pentru el fiecare replica e un motiv bun sa ajunga la 30 de posturi pentru a posta in marketplace, insa cred ca a omis faptul ca posturile trebuie sa fie cat de cat logice, sau macar on-topic.
    Ultima modificare făcută de cristianionescu; 18th August 2011 la 16:40.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de cristianionescu Vezi Post
    Cred ca asta spune tot.
    Si despre tine ce ai scris spune multe, fara suparare.
    Aici nu este un forum de gramatica limbii romane prin care daca nu avem ceva mai bun de scris sa corectam pe altii din punct de vedere gramatical.
    Un mesaj privat e normal sa fie "privat" si apoi si tu esti intr-o oarecare masura un vanator de posturi asa ca nu te mai lua de altii
    Eu am dat cateva informatii referitoare la o tranzactie
    Nu ai dat absolut nici o informatie, doar ai zis ca ai o informatie, e o diferenta semnificativa
    Ultima modificare făcută de lovelife; 18th August 2011 la 17:36.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Ati deraiat cu totul de la subiect in ale voastre copilarii... M-am saturat de cate mesaje au venit pe mail cu ale voastre raportari! Ce e asa greu de inteles... atunci cand nu ai cu cine vorbi, il lasi in plata lui si iti vezi de-ale tale? Alsis, cristianionescu, nu va tine nimeni pe forum... mi-era usor sa dau ban si gata... dar va excludeti singuri prin comportamnetul vostru! Incetati!

Alsis... cat tine de limbajul tau... fie pe privat, fie pe forum... arata putina ta educatie! Maturizeaza-te!
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Ben, explica-mi te rog de ce meritam eu ban? Nu am injurat, am fost diplomat desi injurat la randul meu, nu am facut flame, nu am facut spam sau publicitate...

In alta ordine de idei am dat un singur report la mesajul venit pe mail. Spune-mi ce e rau in asta. Mi se pare normal din moment ce butonul de report fix pentru asta este facut.

Incep usor-usor sa inteleg de ce persoana care a facut tranzactia nu e interesata se se stie de ea in piata. Poate ca a fost o greseala sa mentionez despre ea. Online-ul romanesc e plin de Alsisi pentru ca nu a trecut inca de punctul unde invidia blocheaza urmele de ratiune.

In ceea ce priveste afirmatia ta Lovelife cred ca nu ar fi multe de comentat.
    Ultima modificare făcută de cristianionescu; 18th August 2011 la 17:56.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Topic de 4 pagini, fara nici o informatie utila

@cristianionescu, cam care e rostul acestui topic? Sa te lauzi ca ai facut o tranzactie mare? Mi se parea normal, daca aveai ceva de spus si de dezvaluit, sa deschizi topicul dupa ce puteai sa dezvalui niste informatii. Asa, mi se pare o lipsa totala de profesionalism din partea ta. Sincer. Parerea mea.

@Alsis, si limbaj de mahala si incorect. Pe bune acum, ai 28 de ani si asa scrii tu romaneste? N-o fi un forum de gramatica dar nu e cazul sa avem toti ochii zgariati de la posturile tale.

Si PS pt amandoi: Pe Bar, Lobby, posturile nu se contorizeaza. Plasaaa ...
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Diana, eu aveam deja 30 de posturi. Nu vand nimic deci nu am nevoie de functia marketplace. In alta ordine de idei, eu nu am facut o tranzactie mare. Nu eu am vandut ceva.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Si atunci care e rostul topicului? Sa discutam discutii?

Adica pot intelege ca esti entuziasmat ca ai participat la o tranzactie mare, dar nu trebuie sa zici asta in gura mare. Ca nu e profi, zau.
    Altceva era daca deschideai topicul cand puteai sa dezvalui toate datele. Asa, fleosc de topic.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 26th March 2010, 21:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •