Citat Postat în original de Dan Vezi Post
OFF2: ion.i, cristi are 16 ani (eu cred ca 15, dar sa zicem) dar este unul dintre putinii care face ceva foarte important: scrie corect gramatical. Al doilea punct forte al lui este ca nu e agresiv. Cred ca e o prezenta binevenita, cu toate interventiile lui
Scuze, poate nu inteleg eu, insa nu mi se pare ceva nemaipomenit ca stie sa scrie. Nu iti trebuie studii superioare pentru asta, teoretic din scoala generale fiecare copil ar trebui sa aiba aceasta abilitate. Mi se pare absurd, ar trebui taxati cei care nu stiu, nu premiati cei care stiu.
Nu am nimic personal cu vreun user si imi cer scuze ca am continuat offtopic-ul.

ON: papanasi de la cota 2000 - cu precizarea ca ne-a contactat si a intrebat daca avem papanasi de la cota 2000.
Celebrele sandvici, sandvuici si sendvici plus cateva banale gen pița, moțarela, lazania.
Astea nu sunt nimic, deja sunt uzuale. Sa va spun de oameni care comanda un anumit tip de mancare iar dupa ce o mananca ne suna sa ne spuna ca nu este ceea ce a vrut si ca vrea altceva, bine-nteles, gratis, doar a platit prima data. Acei "oameni" sunt persoane destul de "importante si civilizate" judecand dupa statutul cu care se recomanda. Dar nu va mai povestesc pentru ca nu are legatura cu topicul.