M-a rugat cineva sa-i fac o lista cu "directoare" de genul asta: general-market.ro/lista_directoare_web.htm pentru un experiment.
Daca stiti alte siteuri de genul asta, va rog, trimiteti-mi si mie cateva pe PM sau aici..
Multumesc anticipat!
M-a rugat cineva sa-i fac o lista cu "directoare" de genul asta: general-market.ro/lista_directoare_web.htm pentru un experiment.
Daca stiti alte siteuri de genul asta, va rog, trimiteti-mi si mie cateva pe PM sau aici..
Multumesc anticipat!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Axa, n-ai fost atent, nu caut directoare, ci siteuri care ofera inscrieri in directoare fara valoare. Daca intrai pe adresa respectiva vedeai ca cele 1500 de directoare despre care se vorbeste pe acel site sunt de fapt niste simple directoare ale aceluiasi site.. si exact acest gen de siteuri caut.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Scuze. Nu am fost atent.
Da, da, foarte bine asa.. mersi @tiberiur
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)