Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Box Gin - Krumel

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Vad ca o dai altfel cu mine, eu inteleg ca te-am deranjat ca ti-a scazut reputatia (de la domeniile alea), dar parca nici chiar asa! acum imi dai sanse?
    sti bine despre ce vorbesc in cele 2 exemple

Daca te vei folosi de gradul tau de aici ca sa zbor, lumea o sa vada si mai usor cat de vinovat te simti

daca ai ramas pe stilul comunist, nu mai e nevoie de sansele tale ma retrag singur

si daca tot nu ai inteles sau nu vrei sa intelegi despre ce am vorbit, transform "ieftim" in ceva concuret, ce zici?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Disutia asta nu o sa duca nicaieri din ce observ eu. Singurele argumente ale lui Gin sunt "krumel e slab la seo pentru ca asa zic eu".
    E normal sa ai o parere dar nu prea e valabila atata timp cat tu nu demonstrezi ca esti expert in SEO.

Cel putin la Krumel vad acolo la linkedin diverse companii cu care a colaborat. Plus ca de cate ori intervine pe forum, in discutii legate de SEO, e foarte coerent si se vede ca stie ce vorbeste.
    Cand o sa vii si tu un portofoliu solid si cu informatii de calitate in SEO cred ca opiniile tale ar putea avea valoare. Pana atunci nu sunt decat niste cuvinte aruncate pe un forum fara nici un pic de baza. De asemenea si exprimarea te trage inapoi, krmule este in stare sa se exprime normal in timp ce tu adopti un limbaj destul de neingrijit (litera mare la inceput de propozitie, punct la sfarsit si alte chestii).

Plus ca inceputul discutiei e total gresit "pot sa dovedesc fara probleme ca nu esti asa de bun cat te dai". Eu nu prea am observat la Krumel sa apara prin discutii si sa zica "ba, asta e pararea mea si clar e valida pentru ca eu sunt un foarte tare expert". Nu, omu isi spune ideile. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca se da bun.

Asa ca pentru mine Krumel ramane expertul.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

@Seinfeld am portofoliu si public
    Legat de modul neingrijit de a scrie, pe forum nu cred ca conteaza asa mult, daca tot a venit vb pot spune ca am diploma de inginer automatist, in schimb Krumel abia are de bac (nu ca ar avea legatura)

ma rog, indiferent de ce se intampla, singurul favor pe care il vreau este sa nu se sterga nimic din ce am scris.

ps: ca mi-am adus aminte, cand am vrut sa aduc dovezi legate de Emil (discutii pe mess) ai amenintat cu excluderea!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

krumel m-ai grabit sa-ti raspund si vad ca ai fugit, eu stiu ca a inceput Acees direct, dar parca nici chiar asa...

trebuie sa plec, te citesc mai pe seara pana iti gasesti ideile!

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

@Gin daca tot o dai cu dinastea de scoala generala de ce nu va certati pe privat? Sincer acum, mi-am pierdut 5 minute citind rahaturi si chiar nu esti interesant cu atitudinea asta de om misterios. Spune ceva daca ai ce, daca nu, iarta-ne.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Gin, comunistul din mine zice ca ar fi mai bine sa iti faci seppuku singur, adica sa te retragi in glorie. Ban-ul e iminent si sa nu iti faci probleme ca imi e frica sa il dau. Am dat unor mari eroi a blogosferei romanesti care s-au dovedit a fi niste tarani, nu mi-ar fi frica sa iti dau tie.

Nu iti fa probleme, nimic nu e sters, iti face tie un defavor..deci n-o sa se stearga nimic. Nu cel putin eu.

Iti urez succes.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Gin, in ziua de azi e asa usor sa faci o facultate iar diplome se dau pe banda rulanta. Tocmai de aia conteaza mai mult cum te prezinti si ce stii nu diploma din buzunar.
    Pe unde ai portofoliu public? Ca m-ai facut curios.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

@lumpy nu imi face placere sa ma converses pe pm cu mesterul
    @Seinfeld ai pm

krumel si pe ce motiv il dai? ca esti deranjat? ca am spus niste lucuri reale despre tine? ca ti-am gasit domeniile alea de uitasei de ele? da-mi o fraza din regulament pe care am inclacat-o

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Tu crezi ca poti sa faci acuze si apoi cand esti amenintat cu ban invoci regulamentul? LOL De bun simt ai auzit? Ma indoiesc. Bunul simt spune ca atunci cand acuzi (de spam, de furt, de plagiat etc) trebuie le sa sustii cu dovezi sau macar cu argumente. Asa cum se observa, tu faci bascalie de trei lei.

Toata treaba asta e o pierdere de timp ptr toti. Mai ales ca nu ai reusit sa dovedesti nimic si ai scos in evidenta cancanul care te caracterizeaza.

In plus, ai zis ca te retragi, deci astept sa te tii de cuvant. Apoi vine ban-ul.

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

iauzi, eu ti-am pus niste intrebari legate de "ieftin" fac parte din acuzatiile mele, nu te-ai deranjat sa-mi raspunzi, tot ce ai facut m-ai presat cu amenintarile
    asa zici mereu "dovezi", eu am inceput ceva stiu ca ai inteles dar te grabesti sa ma dai afara

ps: deja primesc mesaje private, unde lumea ma aproba, pacat ca le e frica sa posteze aici

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Succes.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Krumel - is back
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 70
    Ultimul Post: 3rd April 2009, 18:10
  2. D c krumel este banat?
    De laufer în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th April 2008, 08:38
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 3rd June 2006, 07:33
  4. Krumel S-a Prezentat ?
    De Iskander în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th March 2006, 12:10