Lucian Todea, proprietarul site-ului soft32.com, si-a inceput afacerea cu doar trei dolari. El ii urmeaza pe proprietarii lui Softpedia.
Link catre articol
Lucian Todea, proprietarul site-ului soft32.com, si-a inceput afacerea cu doar trei dolari. El ii urmeaza pe proprietarii lui Softpedia.
Link catre articol
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Penibil rau... daca si cand ai 1 milion de dolari programatorii sunt scumpi...In Sibiu asta chiar e o problema. De doua-trei luni caut doi programatori buni de Java. Dar sunt foarte scumpi si putini. Nu am reusit sa-i aduc pe cei pe care i-am gasit.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
PUi problema gresit sa stii.. crezi ca un programator la microsoft castiga un milion de dolari ca patronul lui are cateva miliarde?Postat în original de WeaselMan
Averea angajatorului este irelevanta... daca ce gaseste el pe piata depaseste bugetul pe care vrea sa-l aloce acelui proiect inseamna ca sunt scumpi.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Pai nu, dar nu l-am auzit pe Bill Gates plangandu-se ca programatorii sunt scumpi si nu gasestePostat în original de Marius Ciocan
Pai dar bugetul se poate mari daca are de unde. Si daca el are de unde, dar nu vrea sa plateasca programatorii pentru ca "sunt scumpi", atunci e problema omului, nu a bugetului.Postat în original de Marius Ciocan
Adica eu daca as avea un milion de dolari... cel putin as avea bun simt si nu as spune ca programatorii sunt scumpi, intr-o tara in care Romanii isi vand ieftin inteligenta
...Dar cum probabil nu o sa am niciodata, pana atunci pot sa raman nesimtit![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Business is business.
Probabil ca daca ar fi gandit "lasa ca am, ii dau mai mult" nu mai era "al treilea roman milionar din internet".
Corect. Poti oferi atat cat valoreaza serviciul depus de acea persoana, la standardele normale ale tarii in care activezi.Probabil ca daca ar fi gandit "lasa ca am, ii dau mai mult" nu mai era "al treilea roman milionar din internet".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Corect. Iar apoi te dai scarbit ca s-a facut treaba "romaneste".Postat în original de Cristian Mezei
El cauta programatori BUNI, un programator bun isi stie valoarea. Daca ce a gasit pe piata depaseste bugetul alocat proiectului, poate si-a facut calculelele gresit.
Oricum, business is business, asta e adevarat.
Eu as fi curios cat a dat pe domeniul ala, games32.
Un salariu pt un programator bun variza intre 800 si 1500 Euro in Romania zic eu.Postat în original de wrc
Chiar ti se pare asa putin ? Mi se pare absolut normal ca in cazul in care treaba nu e facuta bine sa reprosez.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pai si e dispus sa dea intre 800 si 1500 de euro? Eu discut acum despre al treiela milionar, ca lui i se par scumpi programatorii, nu mie.Postat în original de Cristian Mezei
Citat din interviu:
Comparand deci cu nivelul de 800 pana la 1500 de euro spus de Cristi observam ca este o MARE DIFERENTA.salariile sunt cam 300, 400 de euro, depinde ce face fiecare
Pana la urma tine de cerere si oferta...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)