clar .. peste 2 ani devin si eu milionar in dolari)
bv lui mai .. care e problema plateste cum vrea muschiul lui ... isi permite.
clar .. peste 2 ani devin si eu milionar in dolari)
bv lui mai .. care e problema plateste cum vrea muschiul lui ... isi permite.
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Ce am observat eu, ca multi dintre patronii care au ajuns sa castige bani frumosi incep sa aiba o atitudine de dispret fata de angajat, cu toate ca pe munca lui isi face el banul. De exemplu, in articol, pe de o parte recunoaste ca cei doi studenti erau platit mai prost dar totusi "Parca erau si scapati putin de-acasa de la mama si de la tata si nu le statea mintea la munca". Pai de ce sa iti bati joc de facultate pe un salariu oarecare?
Sau, sa dau alt exemplu, ai un magazin virtual, incepi sa faci bani frumosi de la clientii care vin din google, si la un moment dat ti se nazare ca SEO nu exista, ca tu esti destept, ca omul care se ocupa de seo e cam pacalici..
Epox, dez-formateaza-ti, te rog, semnatura.1. Semnatura oricarui utilizator, indiferent de rangul acestuia (user, moderator, grup special, administrator), nu poate contine altceva decat text si MAXIM 2 link-uri text. In cazul in care se adauga link-uri, acestea vor fi in numar maxim de doua, cu anchor de maxim 3 cuvinte fiecare. NU se pot aplica culori sau stiluri (bold, italic, font mai mare sau mai mic, etc) ale textului sau link-ului/urilor din semnatura, aceastea fiind lasate cu stilul default. Doar membrii echipei de moderare si administrare au dreptul de a aplica formatare textului semnaturii.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Eu am salariu de 600 de Euro si nu sunt programator, ma consider SUB un programator ca si pregatire. E bine cat iau pentru jobul meu ... daca un programator bun ar lua 800 - 1500 nu mi s-ar parea prea mult, mi s-ar parea decent pentru serviciile pe care le "presteaza".
Dar asa e romanul (nu generalizez acum) ! Vrea munca de calitate, multa de preferinta ... si evident MOCA daca s-ar putea.
Si da ..
... perfect de acord! Daca iei cat ai cerut, fa treaba exact asa cum te-ai angajat s-o faci.Mi se pare absolut normal ca in cazul in care treaba nu e facuta bine sa reprosez.
Ultima modificare făcută de miealex; 7th May 2007 la 00:44.
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Gresesti. Asa vrea orice student, sa iasa din facultate si sa ia eventual 2000 de euro, intr-o tara unde taxele sunt de 4 ori mai mari decat in orice alta tara europeana, pentru angajatori.
Si unde clientii platesc serviciile de 10 ori mai putin ca in orice alta tara europeana.
Eventual tu vrei vreo 3000 de euro nu ?![]()
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 7th May 2007 la 11:30.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Daca e capabil, sa ia, de ce nu? Chiar conteaza ca nu a lucrat la o alta firma inainte, daca omul e capabil? Cand te-ai angajat prima data, nu de asta te-ai lovit SI TU, fiecare dintre noi, desi POATE ca merita / stia mai mult?
Eu nu vreau 3000 de euro + nu mai sunt la vremea studentieiAm "ceva" experienta ... vreo 10 ani in bransa mea. Sunt un om cu bun simt si stiu cat valoreaza munca mea. As duce o viata decenta, spun eu, cu 1000 euro lunar.
In alta ordine de idei, nu uita, te rog, cat plateste oricine pentru chirie si celelalte utilitati prin casa. Sa nu mai vorbim de faptul ca e practic imposibil sa-ti cumperi o casa fara sa faci credit (eu sunt printre norocosi, am reusit sa-mi iau casa).
Come on ... acum vorbim despre firmele care sunt, sa zicem, 75% corecte fata de stat, nu? Taxele sunt de 4 ori mai mari, intr-adevar, pentru cine le plateste.
Ultima modificare făcută de miealex; 10th May 2007 la 06:44.
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
pentru banii de care vorbeste cristi sigur gaseste programatori buni in sibiu. fostul meu angajator a facut echipa de 20 de oameni pe java in sibiu pe bani mult mai putini... deci omul nu e dispus sa plateasca nici macar 800. asa o fi bugetul proiectului...
poate merge un offshore in india![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
In primul rand nu am auzit de situl in cauza, si nici de nenea asta, dar il admir pentru ca a reusit sa se imbogateasca. Bravo lui. In ceea ce priveste faptul ca nu se gasesc oameni buni, cu asta nu sunt de acord. Este drept ca, asa cum ati observat si voi, un programator care chiar isi stie valoarea nu lucreaza pe 10 dolari. La fel si un designer .. in orice bransa exista oameni care pot face performanta si nu o fac pe 2 lei. Eu mi-am deschis firma proprie tocmai pentru ca nu mai eram dispusa sa muncesc pe boabe de fasole. Ideea este insa, daca doresti un om foarte bun pe post, sa stii sa il si platesti.
Astept news .. poate gaseste pe cineva![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)