Temele pentru site-urile de poker sunt foarte putine premium, vreo 4-5 parca, si cu preturi de la 70$ - 210$, cred ca este o nisa buna .
Temele pentru site-urile de poker sunt foarte putine premium, vreo 4-5 parca, si cu preturi de la 70$ - 210$, cred ca este o nisa buna .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Eu as folosi acelasi "framework" pentru toate temele (totul organizat pe clase), iar pe acel "framework" doar as pune design-ul si clasele particulare fiecarei teme (practic extinzi clasele default ale framework-ului, daca ai nevoie de functionalitati doar pt tema respectiva). In felul asta sporesti f mult viteza de development!Question: Cum ar fi mai bine sa realizez temele, facandu-le TOTAL diferite, sau folosind un ,,framework" construit de mine(un panel, fisiere, etc) aplicat pe design-uri diferite?
Offtopic: I'm half evil ! Am 333 de posturi![]()
Personal cred ca este mult mai bine sa vinzi licentele separat pentru fiecare thema in parte decat sa taxezi aderarea la club (in schimb pt webdeveloperi cred ca ar fi ok si clubul, ei pot cumpara de la tine de mai multe ori pe an in cazul in care le oferi ceva calitativ). Am testat si eu piata dar pe o nisa asemanatoare, nu am creat theme de wp ci un script php de schimb de bannere. Si ca sa iti fac un bine o sa fiu transparent, uite prezentarea CX Banner Exchange A fost creat in urma cu aproximativ 6 luni si s-au vandut 3 licente pana acum. Promovarea a fost minima, a fost inscris in listele de scripturi si a avut timp de 30 de zile listare premium in categorie pe hotscripts. Alegerea nisei bannerexchange a fost una proasta, alte nise merg mai bine. Nu se mai cauta schimbul de bannere in ziua de astazi, a ajuns ceva oldschool. Din experienta mea in domeniu themele de wordpress merg foarte foarte bine dar trebuie sa te diferentiezi pozitiv pentru a avea succes in timp.
Un testimonial al unuia dintre clienti dupa ce i-am raspuns la absolul toate intrebarile prin email.I am a happy customer! I got what I paid for, you have answered all of my emails addressing my concerns and have looked into everything I brought up. Your customer service is outstanding and I would recommend you to anyone inquiring where I got my banner exchange script from. You can quote me on any of this.
Iti recomand sa incerci mai intai sa iti vinzi creatiile pe themeforest, daca merg bine te extinzi. Ambitia, munca, pasiunea fara un minim de marketing sunt in zadar in business.
Ultima modificare făcută de Clax; 3rd April 2011 la 10:37.
50%
Nu stiu exact dar cred ca te poti muta de la ei oricand dar nu stiu cat de mult vei vrea tu asta.
Problema e ca ei iti vor evalua pretul.
De ce sa nu vreau sa ma mut de la ei? Daca voi avea clienti si afacerea va merge bine, iti dai seama ca nu am de ce sa iau doar 50 sau 60% in loc de 100%.
Nu poti sa sti pana nu te lovesti de asta, nu vei avea niciodata un profit 100% pentru ca apar unele cheltuieli. Pe cont propriu te vei lovi de problema promovarii care este cea mai costisitoare. Nu cred ca vei avea o rata de conversie asa de buna incat sa ai un profit de 50%. Cred ca themeforest este cea mai buna solutie pentru inceput pana te ridici putin. Recomandat este ca mai tarziu sa f prezent si pe TF dar si independent.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)