nu am inteles exact ce este un blog ! de la ce vine denumirea si ce ar trebui sa scriu in el ?
ps. nu am stiut unde sa postez intrebarea , rog administratorii sa o mute unde cred ei .
o zi buna va doresc
nu am inteles exact ce este un blog ! de la ce vine denumirea si ce ar trebui sa scriu in el ?
ps. nu am stiut unde sa postez intrebarea , rog administratorii sa o mute unde cred ei .
o zi buna va doresc
Uite aici o explicatie foarte buna, cu exemple si tot ce ai nevoie sa afli
Blog - Wikipedia, the free encyclopedia
pt intrebari de genul asta, de incepator, mai bine foloseste functia de cautare pe forum sau google-ul, Google
nu vreau sa par nepoliticos dar pe un forum nu vii sa discuti notiuni de baza, vi cu notiunile de baza gata asimilate ca sa poti discuta notiuni mai avansate...
Aia e mai mult blog personal. Se mai foloseste si notiunea de blog profesional, in care se discuta despre un anumit subiect. Pot fi postate stiri, ghiduri, poze etc etc.
am vazut post-ul vostru intitulat " pro sau contra comentariilor pe bloguri folosind cuvinte cheie " . de aici mi-a venit ideea acestui post . intrebarea era una oarecum ironica . am vazut aici pe site oameni care vorbesc de corectitudine , de continut unic , de ... , etc. , dar cand le-a oferit cineva 5 dolari pentru a scrie si a pune pe blogul lor un text gol ( text care nu are nici o valoare pentru cei care citesc ), despre un lucru pe care nu-l cunosc , ( si cu care nu au nici o treaba ) , au facut-o imediat .
cei care scriu si pun pe blogul lor articole dictate de altii sunt la fel ca si cei care lasa comentarii pe blog-uri pentru link-uri . fiecare incearca sa profite de lacunele celorlalti .
Blogul e un forum cu un singur utilizator, care permite sau nu comentarii din partea vizitatorilor.
De ex aici suntem pe un forum unde mai multi utilizatori posteaza subiecte noi. Imagineaza-ti ca scrie doar unul si ajungi la blogul de baza.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 29th March 2011 la 21:09.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pe forum lansez un subiect atunci cand : vreau sa intreb ceva , a aparut ceva nou si care are legatura cu forum-ul , etc. , dar nu ma apuc sa postez un text doar pentru a putea cineva sa primeasca niste link-uri contra unei sume de bani .
Nu postezi asta pentru ca nu-ti permit administratorii/moderatorii, fiind niste persoane cu coloana vertebrala si care nu se vand pentru cativa euro, riscand sa-si piarda membrii. La fel e si in cazul blogurilor. Nu pe orice blog vei vedea recenzii ale unor produse pe care nici nu le-au testat si laude fara fond.
Problema este ca in ultima perioada am vazut ca aceste link-uri venite din diferite blog-uri au o importanta destul de mare si reusesc sa " ridice" un site in cautarile google . Partea cu " imi dai 10 euro si iti scriu ce vrei tu pe blog-ul meu " imi miroase a prostitutie intelectuala dar cu toate acestea toti sunt multumiti .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)