La mine noua versiune era disponibila de mai bine de doua saptamani, fara sa cer vreo invitatie... Difera mult de cea veche, mi-a luat un sfert de ora sa reusesc sa pun pe dashboard un widget cu keyword-urile, asa ca am folosit in continuare vechea versiune cu care m-am obisnuit pana voi avea timp sa explorez ce e nou.
Un lucru care nu-mi place de la inceput e ca pe pagina de start unde iti apar conturile nu mai apare nici o data statistica (Visits, Avg. Time on Site, Bounce Rate, Completed Goals si preferata mea % Change). Imi placea aceasta pagina pentru ca puteam vedea dintr-o privire ce site-uri merg mai bine si ce site-uri nu. In noua versiune nu mai poti compara in nici un fel site-uri (conturi de analytics) intre ele. Sau poate inca nu stiu eu cum se face.
Am crezut ca in noua versiune va reapare benchmarking dar se pare ca nu...
In plus, in noua versiune functia "compare to past" nu mai este eficienta decat pe grafice, la afisarile valorice nu ti se face nici un fel de comparatie, apar doar datele, comparatia trebuie sa o faci tu ochiometric 
Un lucru care m-a incantat la prima vedere a fost meniul "Demographics" pentru ca am crezut ca voi gasi intr-adevar acolo date demografice estimative (sex, varsta, venit, etc) insa apar aceleasi date geografice din vechea versiune, nimic nou. Mi se pare putin exagerat sa folosesti termenul de "Demographics" (Demographics - Wikipedia, the free encyclopedia) pentru tara si limba.
Sincer cred ca mai au mult de lucrat la noua versiune si sper sa nu elimine vechea versiune prea curand.
The best things in life aren't things