Sunt pe forum destule persoane care fac ceva bani siteurile pe care le au. Si probabil ca unii din asta traiesc, asta e singurul lor venit.
Si intrebarea era, asa de curiozitate, ce planuri de viitor aveti? Sau, va ganditi si la viitor? Ma refer aici la cei care fac bani din vanzarea de publicitate, nu la cei care au un magazin in offline si si-au extins afacerea si pe online.
Pentru ca din punctul meu de vedere toata treaba e destul de periculoasa. Te poti trezi intr-o dimineata ca nu iti mai apare site-ul deloc in cautari sau ca esti banat din AdSense. Si ramai fara nici un ban.
Daca esti programator mai e cum mai e, cred ca iti gasesti relativ usor de munca. Dar daca esti genul care nu are cunostiinte tehnice si pentru dezvoltarea siteurilor apeleaza la alti programatori, in ce domeniu ai putea sa iti cauti de lucru?
Eu intr-o perioada imi plateam singur taxele (la sanatate, la casa de pensii) dar apoi mi-am dat seama ca la un moment-dat trebuie sa ai o anumita stabilitate. Sa ai un venit sigur si constant, sa poti sa pleci in concediu, sa ai un program fix pe care dupa care l-ai facut esti liber sa faci ce ai chef etc.

Răspunde cu citat