Are cineva informatii (link-uri, statistici, etc.) referitor la cele mai raspandite modalitati de plata in mediul virtual, pe spatiul fostei URSS? Ma refer mai mult la cele locale - am vazut ca PayPal poate fi folosit pt. plati . Merci anticipat.
Are cineva informatii (link-uri, statistici, etc.) referitor la cele mai raspandite modalitati de plata in mediul virtual, pe spatiul fostei URSS? Ma refer mai mult la cele locale - am vazut ca PayPal poate fi folosit pt. plati . Merci anticipat.
Din cate stiu multe dintre aceste tari sunt acceptate de Paypal si de marile servicii de plata online(cel putin in Federatia Rusa si cele 3 state baltice ex-soviete si acum(incepand cu 2004) ca si noi(noi am ajuns ceva mai tarziu) membre UE).Desigur exista si alte foste tari din fostul bloc sovietic care sunt privite si acum si vor fi privite asa mult timp de acum incolo din cauza instabilitati si insecuritatii nu numai dpdv politic sau social,dar si informatic,unde nu cred ca sunt momentan solutii de plata online si chiar daca exista nu este safe sa faci asa ceva(zona Muntilor Caucaz si state care se afla in sudul Rusiei in Asia:Kazahstan,Uzbekistan si Tadjikistan).S-ar putea sa existe metode de plata online de renume local sau national dar probabil doar in Rusia.Sper ca te-am ajutat si apropo de ce ai nevoie de aceste informatii,spune-ne mai exact ce ai in minte si poate gasim un raspuns mai bun.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Scuze pt. raspunsul meu intarziat, vara, deh![]()
Am o idee de comert electronic, carti si albume ilustrate, adresata pietei de limba rusa. Ideea ar fi ca, din ceea ce am inteles, lumea de acolo prefera solutii locale, mai putin PayPal sau alte solutii "capitaliste"
www[punct]sfin[punct]ro/articol_13097/cand_restul_lumii_e_google_rusii_prefera_yandex.ht ml
Yandex au propriul lor serviciu de e-payment, btw.
1. cel mai popular e webmoney, webmoney.ru/eng/index.shtml
2. Epass epassporte.com
@folobush
Mersi de sugestie, stiam de Webmoney. Din pacate, mi se pare putin cam greoi cu sistemul lor de "portofele" separate pt. fiecare valuta. N-am prea reusit sa inteleg, cel putin din pagina lor in engleza, cum poti transfera bani dintr-o valuta in alta si din sistemul lor intern in alta parte (PayPal sau CC).
In plus, cand am dat prima data de ei - acum 3-4 ani - niste amici originari din fosta URSS au tot insistat ca Webmoney au probleme la partea de securitate, nu stiu cum mai e acum.
e sigur webmoney, il folosesc de 3 ani si nici o problema
folosesc doar portofel in usd, e cam complicat de pus si scos banii daca nu locuesti in fost URSS, Germania, UK, Cehia, Cipru, Canada, Israel sau nu ai amici in aceste tari
IN acest caz ramane doar Epass si Paypal (mai complicat)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)