Deci ti-ai insusit continutul fara acordul lui, si acum ar trebui sa radem de el ce prost e?
Deci ti-ai insusit continutul fara acordul lui, si acum ar trebui sa radem de el ce prost e?
Ai mare grija cu furtul de continut poze si asa mai departe, daca vrei cauti pe la mine pe blog povestea cu politia si ce belele am avut pentru o singura pagina de index nu pentru mai multe articole copiate.
Nu de alta dar doar avocatul iti ia cam 1 mil pe ora de consultatie, in plus in cazul meu au mai fost un drum pana la Timisoara, pot fi mai multe in care cari si avocatul dupa tine, si multa intelegere din partea politistilor timisoreni de am scapat doar cu vreo 25 mil amenda judiciara sau 15 + 10, dar se putea lasa cu dosar penal, si cand spun ca se putea lasa ma refer la faptul ca exista un dosar penal pe care bunadispozitie a unui procuror decidea daca merge sau nu sub urmarire penala.
Adica procurorul in cazul meu a zis hai sa-l iertam ca a gresti. Daca cu o zi inainte l-a suparat unu s-ar putea sa nu mai fie asa binevoitor.
Si crede-ma vinzi si casa si masina doar sa te vezi scapat din asemenea necaz.
Si sa vedem atunci daca mai razi, eu unu mi-as fi dorit sa dea cei de la vodafone datele mele personale acelui om si sa ajung cu el la o intelegere decat sa ajung la politie. Nu te gandii ca da cineva greu de tine, de atunci probabil ai sa observi ca pe toate siteurile mele am o pagina usor de gasit de contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)