Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Implicare redusa pe forumul seopedia din partea userilor

Vizualizare arbore

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

O opinie sinceră despre spamul automat cu profiluri. Nu încerc deloc să manipulez pe nimeni, e concluzia mea, dacă e altfel înseamnă că m-am înșelat și eu sau depinde de foarte mulți factori.

Spamul cu profiluri pe forumuri nu funcționează cum ar putea spera lumea pentru că sunt de foarte proastă calitate în general, multe sunt super spămuite și administratorii le șterg la un moment dat că au zeci de înscrieri poate pe zi, useri care nu fac nimic decât pun linkul în semnătură (robotul), dacă într-un an mai rămâne 25% din spamul inițial e bine.
    Linkurile astea en gros din profiluri poate dau rezultate pe nișe slabe dar pe nișe puternice nu, nu se merită, poate doar așa de curiozitate.
    Merge doar manual pe siteuri bune. 300 de linkuri bune te pot urca mult mai mult decât peste 10.000 de profiluri și sunt și mult mai greu de copiat de competitori pentru că nu le pot face automat.
    Unii vor vinde câte 2.000 de profilluri create zilnic timp de o lună, gunoi, din ce am înțeles din serviciile astea, nici nu sunt domenii unice, crează zeci de conturi pe aceleași 10-20.000 de forumuri iar când administratorul va bloca paginile, șterge conturile, adio. E un joc vicios.

E o opinie, poate greșită dar bazată pe practică nu teorie, am testat chestia și fiecare sper să înțeleagă ceva bun, lucrurile stau ca și în viața reală, dacă nu înțelegi cum funcționează dincolo de aparențe nu vei putea nicicând să spui că știi ceva pe deplin, zic asta pentru că din orice lucru bun sau rău se poate învăța.
    Ultima modificare făcută de 100R; 10th December 2010 la 21:43.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "La Multi Ani" Din Partea Seopedia
    De Krumel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 576
    Ultimul Post: 25th November 2015, 10:57
  2. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 04:11
  3. Nivelul de experienta SEO/SEM, al userilor seopedia
    De Eradu în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 50