Eu as face niste module cu preturi fixe, plus oferte personalizare in functie de proiect.
Cum nu toti se pot incadra in modulele standard, datorita diferentelor mari intre gradul de dificultate al proiectelor, trebuie sa fii deschis si la alte posibilitati.
In cazul modulelor:
- modul de baza: raport
seo on-page (ce trebuie schimbat), analiza cuvintelor cheie, cele mai bune strategii pentru proiectul respectiv, Inscriere intr-un numar oarecare de directoare (dmoz, si directoare pe nisa respectiva), aparitia pe google local, inscriere in site-urile de review-uri, recomandari privind host-ul (stiu ca e ignorat aspectul, dar daca ai ip shared cu spammeri ai un punct in minus la google)
- module lunare, fiecare cu pret fix/lunar -
modul1: urmarim aparitia si sederea in top7 cautari locale pe cuvantul cheie. Review-uri, backlink-uri, yellow pages, etc.
modul2: articole pe bloguri, press releas,
modul3: video. videoclipuri pe youtube si restul site-urilor, cu captions si link-uri...
si in fine, ce servicii mai furnizeaza fiecare
Iar in cazul in care clientul nu stie despre ce este vorba, il intreb bugetul lunarsi ii fac o oferta. Oferta este in numar de backlinkuri si nu in rezultate.
Daca cineva vrea rezultate garantate, pretul lunar va fi dublu decat cel pe care l-as cere fara garantie, iar garantia va consta in faptul ca dupa ce termenul a expirat, daca nu am atins targetul, voi continua sa lucrez (inclusiv rapoarte, sa vada ca nu il aburesc) pana cand ating targetul. Daca intr-o perioada stabilita in contract nu reusesc sa ating targetul, ii voi inapoia un procent din suma platita de el.