Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Despre Kindle Amazon

Vizualizare arbore

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data īnscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit Despre Kindle Amazon

Salut, vad ca sunt persoane care doresc sa cumpere un Kindle de la Amazon asa ca vreau sa va ofer cateva informatii despre Kindle, in special dezavantajele pe care le-am sesizat.

Avantaje Kindle
    • Daca luati varianta cu internet gratis o sa va bucurati de internet free aproape in toata Romania iar in orasele mari prindeti conexiune 3G.
    • Nu o sa va mai obositi ochii pentru ca display-ul este cu cerneala electronica, nu are refresh rate, back-light. Este exact ca hartia din carti, parca chiar citesti o carte.
    • Poti sa citesti in soare, de fapt cu cat e lumina mai puternica cu atat se vede mai bine.
    • Bateria tine foarte mult daca dezactivati conexiunea la internet.

Dezavantaje Kindle

• Nu puteti sa cititi in lipsa unei surse de lumina, deci noaptea va trebuie o lampa. Daca lumina e slaba atunci contrastul va fi mic.
    • Nu recunoaste anumite pdf-uri care contin elemente mai speciale (nu stiu cum sa le numesc)
    • Zoom-ul are valori fixe: fit-to-screen, 150%, 200%, 300% si actual size, fapt care e deranjant deoarece nu face word wrap la textul din fisiere pdf si trebuie sa dai scroll pe orizontala.
    • Nu poti organiza fisierele in foldere sau nu stiu eu cum se face! Update: se pot organiza folosind Collections, mersi pt tip.
    • Daca luati Kindle-ul cu internet gratis atunci trebuie sa stiti ca browser-ul este foarte primitiv, nu stie gif, flash, ajax, nimic media.
    • Playerul audio e si mai primitiv... nu poti sa faci mai nimic decat sa asculti.

Problemele astea ar trebuie sa se rezolve cu aparitia noilor firmware-uri. Daca mai sunt detinatori de Kindle ii rog sa scrie aici plusurile si minusurile acestui device.
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 22nd November 2010 la 14:53.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita īn forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Free hosting de la Amazon!
    De myamar īn forumul Hosting
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th October 2010, 12:50
  3. taxa la vama pentru carti de pe amazon ?
    De zaducu īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th January 2008, 16:35
  4. Deschidere magazin, pe eBay sau Amazon ?
    De hl2u īn forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th March 2007, 20:47
  5. cumparat carti pe amazon
    De lixor īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th August 2006, 19:53

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente