Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Rescrierea stirilor de pe alte siteuri - o metoda buna sau nu ?

Afișare hibrid

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit Rescrierea stirilor de pe alte siteuri - o metoda buna sau nu ?

Reddit inca nu e peste ei ca trafic, dar va fi in curand. Problema e ca reddit nu prea face bani si acum vor sa renunte la reclame si sa se bazeze doar pe paid memberships.

Techmeme e o sursa foarte buna de stiri si cu un trafic foarte mare. Ce n-am inteles e de nu vin vizite de acolo. Mi-au preluat intr-o zi 4 stiri si n-am avut nici 10 vizite.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Pentru ca un site sa supravietuiasca este nevoie ca acesta sa aiba continut. Nu poti angaja oameni care sa isi toceasca papucii prin oras, sa se uite la ce telefoane sunt prin vitrine, sa le cumpere, sa le testeze si ca faca review-uri, de exemplu. Este evident un model contraproductiv. Eventual, dupa postarea articolului, acesta sa nu prinda decat pagina a 2-a si sa aiba f putin trafic. Dar depinde foarte mult de modelul de site.

Chiar si zoso se uita la TV, de exemplu, vede ceva acolo si scrie pe site ce parere are. Dar in esenta, informatia este provenita de la altcineva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Pentru ca un site sa supravietuiasca este nevoie ca acesta sa aiba continut. Nu poti angaja oameni care sa isi toceasca papucii prin oras, sa se uite la ce telefoane sunt prin vitrine, sa le cumpere, sa le testeze si ca faca review-uri, de exemplu. Este evident un model contraproductiv. Eventual, dupa postarea articolului, acesta sa nu prinda decat pagina a 2-a si sa aiba f putin trafic. Dar depinde foarte mult de modelul de site.

Chiar si zoso se uita la TV, de exemplu, vede ceva acolo si scrie pe site ce parere are. Dar in esenta, informatia este provenita de la altcineva.
    Ai dreptate si e foarte greu pentru un site mic sa primeasca produse pentru testare. Siteul meu e destul de mare si incep sa primesc din ce in ce mai multe produse. As primi chiar mai multe, dar multi refuza sa-mi trimita dupa ce le dau adresa si vad Romania.

Se poate creste un site si cu stiri rescrise si mie mi-a reusit, dar pentru a nu ma baza doar pe asta am trecut si la alte lucruri, cum ar fii editoriale, tutoriale etc.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    As primi chiar mai multe, dar multi refuza sa-mi trimita dupa ce le dau adresa si vad Romania.
    wow, pe bune ? dupa o faza de genul nu le faci un review negativ > ?

@zoso sa inteleg ca ai vazut replica cu intarziere? fi sigur ca nu eram cu nasul pe sus, de fapt ti-am dat replica aceea dupa ce am vazut cum incercai sa-l desconsideri pe Alex Dumitru . Sincer nu iti este putin rusine? Cine esti tu sa poti spune potentialul lui? Da uite poate e in stare sa produca o stire la "nivelul" techmeme. Asta m-a deranjat, stai linistit, nu eram nici cu nasul pe sus si nici nu incercam sa jignesc pe nimeni.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Intrebarea poate fi interpretata diferit, in functie de ce parte a baricadei esti.
    Daca esti preluat de site-uri tip agregatoare de stiri poti avea avantaje daca agregatorul are vizitatori fideli si multi. Uneori poti obtine trafic mare pe keywords-urile grele daca agregatorul are trust mare si rankeaza bine in google.
    Dar poti fi dezavantajat daca esti la inceput, nu ai trust iar agregatorul are. Vei avea sanse mici sa ocupi un loc in fata agregatorului chiar daca vei scrie articole originale.
    Insa din cate am observat, de multe ori stirile din agregatoare ocupa pozitii bune o anumita perioada de timp dupa care incep sa le piarda, putin cate putin, urmand ca articolul original sa preia locul meritat.

Daca detii site-ul care preia stiri sau le rescrie, atunci te poti bucura de avantajul ca vei obtine iubirea prosteasca si nebuneasca a google-ului si vei primi un trust bun din partea lui, fiindca el in dobitocia lui considera ca site-urile care se updateaza des merita tot ce e mai bun... Damn it, I hate it!

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu in ultima vreme observ ca dupa ce postez un articol nu rankez pentru el, ci pe prima pagina apar doar sploguri si agregatoare. Deabia dupa 2-3 ore urc eu pe primele pozitii.

Eu sunt de ambele baricade, rescriu stiri de la altii si imi sunt preluate de agregatoare. De cele mai multe ori ajuta, pentru ca imi pun linkuri.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

nichita, e o problema delicata. eu un sunt site/blog de știri. eu sunt comentator. eu nu ma bat pe stiri cu nimeni, eu vreau sa ofer celui care ajunge la mine o opinie interesanta (ceva ce nu gaseste pe siteurile de stiri).
    cum ii spuneam si lui sandossu, uneori le iau fată cu chestii bune, dar asta se intampla rar.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Zoso, si ceea ce postezi tu tot stiri se cheama. Eu nu citesc ziarele, de exemplu, insa frunzaresc anumite bloguri care ma intereseaza.

Diferenta intre tine si ziare este ca ei sunt un trust de presa si tu esti un blogger care are libertate mai mare de exprimare. In principiu, discuti pe teme diverse - dar o parte din ceea ce postezi sunt informatii preluate de la altii.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

CptAwesome este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Posturi
    31
    Putere Rep
    29

Implicit

Zoso, cand o sa iti faci un internet care sa fie numai al tau?

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de CptAwesome Vezi Post
    Zoso, cand o sa iti faci un internet care sa fie numai al tau?
    am deja doua internete ale mele. dar vocile imi spun ca trebuie sa imi mai fac unul.

prometeu, dacă nu știi cine sunt eu caută pe google. altfel, degeaba ne kkm pe noi ca putem sa facem si sa dregem. nu era vorba de potentialul lui, ci de realitatea din teren. ca om care știu ce greu se produce o știre, chiar si in romania, cred ca pot sa imi dau cu parerea despre businessul asta, fara ca alex sa se simta jignit, pentru că știe ca nu i-o zic cu răutate.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rescrierea unei parti din URL
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th May 2008, 23:25
  2. Care este singura si cea mai buna metoda?
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2008, 10:21
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th April 2008, 17:34
  4. Cea mai buna metoda de stabilire a densitatii optime pentru un keyword
    De k-man în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th May 2007, 16:49
  5. Este necesara rescrierea URL in acest caz?
    De mirlila în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th July 2006, 18:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •